miercuri, 29 mai, 2024

Aurelian Temișan se mândrește cu fiica sa. Cum este artistul în ipostaza de soț și tată

Aurelian Temișan se mândrește cu fiica sa. Celebrul actor și cântăreț are o carieră de succes și o familie frumoasă. Acesta este căsătorit de mai bine de 26 de ani cu Monica Davidescu și au împreună o fată superbă, pe Dora. Dincolo de lumina reflectoarelor, Aurelian Temișan este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de lumea mondenă. Iată cum este artistul în ipostaza de soț și tată.

Aurelian Temișan se mândrește cu fiica sa

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră impresionantă în muzică și actorie și cucerește publicul cu energia sa debordantă și personajele savuroase. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Aurelian Temișan se mândrește cu familia sa și se declară un bărbat împlinit.

Artistul formează un cuplu de mai bine de 26 de ani alături de Monica Davidescu. Cei doi au împreună o fată, pe Dora, care le-a moștenit talentul artistic. La vârsta de 12 ani, aceasta cântă și joacă pe marile scene din țară alături de părinții ei celebri. Aurelian Temișan se mândrește cu fiica sa și postează des fotografii împreună cu aceasta pe rețelele de socializare. Artistul postează și mesaje emoționante pentru Dora, dar și pentru frumoasa lui soție.

,,Fericirea înseamnă zâmbet. Să zâmbești, fetița noastră, să râzi cu sufletul chiar și noi vom trăi in liniște și împăcare. Iar peste timp, să devenim parte din cele mai frumoase amintiri ale inimii tale. Momentan, haide să ne bucurăm de ce suntem, de cine suntem unul pentru celălalt și de zâmbetele care înlocuiesc cuvintele. Multumesc Monica, pentru aDORAbila fetiță.”, a scris Aurelian Temișan pe rețelele de socializare de ziua fiicei lui.

Un alt actor celebru care se declară un bărbat împlinit alături de soție este Mihai Rait. Artistul se bucură din plin de rolul de tată și radiază de fericire.

Ce spune soția artistului despre provocările vieții de familie

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se bucură din plin de rolul de părinți. Monica Davidescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de fiica sa, Dora.

,,Fizic, ea seamănă teribil de mult cu Aurelian, dar cred că are mult şi de la mine. Are o ureche muzicală foarte bună. La un moment dat, făceam repetiţii în casă la noi şi ea stătea la o masă şi-şi făcea temele. Şi, când a greşit un coleg de-al meu, ea a dat exact tonul pe care-l auzise cu două zile înainte la indicaţia regizorală.

La trei ani, am luat-o cu mine, când am început cursurile de teatru cu copiii şi, bineînţeles, atunci era prea mică, o puneam într-un colţ şi desena. După vreo patru-cinci participări, a intrat şi ea în joc. Şi după vreo trei ani, în care a participat la cursuri cu mine, n-a mai vrut să facă cu mine, ci la altă grupă. A făcut mai multe spectacole, e foarte încântată.”, a precizat Monica Davidescu.

Soția lui Aurelian Temișan a dezvăluit și cum gestionează momentele grele din căsnicie. Deși a avut parte de multe momente grele în mariajul cu partenerul ei de viață, cei doi nu s-au gândit niciodată la divorț.

,,Hopurile noastre au fost rezolvate tot de noi doi căutând soluții împreună. Nu a fost niciodată atât de dificil încât să apelăm la ajutor din afară. Lăsăm noaptea să fie un sfetnic bun, de obicei, iar a doua zi lucrurile ce ți se păreau de nerezolvat pălesc din intensitate și își arată rezolvarea.”, a declarat vedeta.

Aurelian Temișan are o carieră artistică de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Acesta se declară un bărbat împlinit pe plan personal și profesional și se bucură din plin de aprecierea publicului, dar și a colegilor de breaslă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite