vineri, 14 iunie, 2024

Bia Khalifa a trecut printr-o traumă pe când avea doar 15 ani. ,,S-a întâmplat repede, șocant…”

Bia Khalifa a trecut printr-o traumă pe când avea doar 15 ani. Controversata vedetă de pe OnlyFans a făcut recent confesiuni șocante despre copilăria sa și suferințele din plan amoros. Blondina a dezvăluit că a fost agresată sexual în adolescență și amenințată cu moartea de nenumărate ori. Iată ce spune Bia Khalifa despre cel mai greu moment din viața sa.

Bia Khalifa a trecut printr-o traumă pe când avea doar 15 ani

Bia Khalifa este un adevărat personaj în lumea mondenă. Blondina este cunoscută de public pentru aparițiile sale incendiare și declarațiile fără perdea. Vedeta care face furori pe platformele destinate adulților își asumă trecutul scandalos și se bucură din plin de celebritate.

Bia Khalifa ascunde o poveste de viață uluitoare. Aceasta a declarat că la doar 15 ani lucra ca dansatoare pentru artiști cunoscuți în România, însă copilăria i-a fost marcată de un eveniment dureros. Bia Khalifa a recunoscut în cadrul unei emisiuni că a fost abuzată sexual și forțată să accepte multe umilințe din partea bărbaților.

,,Cu siguranță am fost un copil folosit la 15 ani. Absolut și la evenimente toți voiau să profite mai ales la bani.(…) Nu voiau doar să dansez, își permiteau să încerce mai multe, iar chestia asta a fost extrem de traumatizantă pentru mine.

Am fost forțată de două ori să fac asta, dar nu că m-a întrebat faci asta sau nu, mi s-a spus că fac asta sau oricum nu am scăpare pentru că n-ai ce să faci.

Sunt foarte multe femei în românia care au avut asemenea episoade. Sunt și figuri cunoscute(…) Eram un copil la 15 ani, da, l-am simțit ca un viol. Îmi aduc aminte cum plângeam în timpul actului. S-a întâmplat repede, șocant”, a spus aceasta.

Ce spune blondina despre bărbatul care a amenințat-o

Bia Khalifa a surprins recent publicul cu o serie de confesiuni despre copilăria sa dureroasă și abuzurile de care a avut parte. Blondina a precizat că a fost amenințată cu moartea de un bărbat, pe când avea doar 15 ani și că acesta a violat-o.

,,Eram acolo să îmi desfășor activitatea, să dansez. Practic să îmi iau salariul, ce șpagă îmi mai făceam eu mi-o făceam eu și bineînțeles că dacă nu e în București evenimentul, de obicei oamenii care sunt drăguți îți închiriază o cameră la un hotel să ai unde să te schimbi, să te machiezi, să te pregătești.

Acea persoana a avut acces la camera mea. A avut și acea persoana cheiță. A fost direct și la subiect: ori face asta ori te bat și a scos cuțitul la mine. Avea un cuțit, nu un cuțitaș. Era un cuțit și singurele mele cuvinte au fost să nu crezi că te ajută un cuțit, am înțeles ce vrei să faci, aia e o să stau.

S-a întâmplat ca eu să aleg tăcerea pentru că am știut că dacă aș fi vorbit oamenii ar fi fost nepăsători. Lumea încă în ziua de azi spune că ai vrut și ai meritat asta(…) Am ales să țin secret pentru că nu este o chestie de… acum lumea o să știe că ai fost abuzată sexual și eu îmi asum chestia asta. Nu l-am mai văzut niciodată în viața mea”, a încheiat vedeta.

Bia Khalifa a dezvăluit recent că a fost abuzată în copilărie și a rămas marcată de evenimentele dureroase din viața sa. Blondina își asumă trecutul controversat, iar în prezent face furori pe platformele destinate adulților. Aceasta se afișează în ipostaze provocatoare și nu ține cont de criticile celor din jur.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite