vineri, 14 iunie, 2024

Cătălin Botezatu și-a spus părerea sinceră despre controversata Dana Budeanu. ,,Te face din vorbe și la TV și sub TV…”

Cătălin Botezatu și-a spus părerea sinceră despre controversata Dana Budeanu. Faimosul designer i-a uimit pe mulți cu declarațiile sale despre vedeta tv și nu s-a putut abține de la comentarii. Invitat la o emisiune, Cătălin Botezatu a vorbit despre nume grele din showbiz-ul autohton, una dintre acestea fiind Dana Budeanu. Iată motivul pentru care celebrul creator de modă o admiră extrem de mult pe aceasta.

Cătălin Botezatu și-a spus părerea sinceră despre controversata Dana Budeanu

Cătălin Botezatu a fost invitat recent la emisiune în care acesta și-a exprimat opinia sinceră despre mai multe vedete din România. De pe listă nu a lipsit nici Dana Budeanu. Faimosul creator de modă a avut doar cuvinte de laudă pentru aceasta și a descris-o ca fiind o femeie inteligentă.

Mai mult, Cătălin Botezatu a precizat că și-ar dori o iubită precum Dana Budeanu pentru că ar avea mereu ce discuta și nu s-ar plictisi lângă o astfel de parteneră.

„Îmi place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța ”, a fost caracterizarea făcută de Cătălin Botezatu pentru Dana Budeanu.

Pe lângă contrversata vedetă, Cătălin Botezatu a mai lăudat-o și pe Mihaela Rădulescu. Faimosul creator de modă a mărturisit că nu contează câte operații estetice are diva pentru că arată spectaculos și se menține în formă.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău.”, a declarat acesta, la Pro TV.

Ce a spus creatorul de modă despre fosta iubită, Bianca Drăgușanu

Deși nu mai formează un cuplu de mulți ani, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au rămas în relații bune și au doar cuvinte de laudă unul pentru celălalt. Faimosul designer a apreciat-o pe fosta parteneră și i-a scos în evidență calitățile. Cătălin Botezatu a ținut să precizeze că Bianca Drăgușanu este în prezent un adevărat personaj monden, fiind mereu în centrul atenției.

„Toată lumea se leagă de Bianca Drăgușanu că are multe operații, dar ea nu are multe operații. A făcut și ea cât a putut și o să mai facă, pentru că ea e Bianca Drăgușanu și are voie. Anumite femei devin niște personaje. (…) Bianca a luat ce a trebuit de la mine, chiar dacă ea face mult show, de fapt face ceea ce se cere.

Eu niciodată nu o să vorbesc urât de ea, nu o să o desconsider, o să spun numai lucruri frumoase.Pentru mine, Bianca rămâne Bianca. Ea este o femeie puternică, a demonstrat că poate să fie și o bună prezentatoare de televiziune, o mamă bună, un creator de modă ok. A demonstrat că este destul de completă și complexă până la vârsta pe care o are.”, a declarat îndrăgitul designer.

Cătălin Botezatu are doar cuvinte de laudă pentru Dana Budeanu și o apreciază pentru stilul direct și inteligența sa. Creatorul de modă a declarat într-o emisiune tv că și-ar dori o parteneră de viață precum Dana Budeanu pentru că nu s-ar plictisi niciodată lângă o astfel de femeie.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite