luni, 25 septembrie, 2023

Andra i-a anunțat pe fani că și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Decizia artistei l-a șocat pe soțul ei, Cătălin Măruță

Andra i-a anunțat pe fani că și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Celebra cântăreață i-a lăsat pe copii în grija lui Măruță și a luat primul avion. Mesajul vedetei i-a îngrijorat pe internauți și mulți s-au întrebat dacă Andra are probleme în căsnicie. Decizia artistei l-a șocat pe soțul ei, Cătălin Măruță.

Andra i-a anunțat pe fani că și-a făcut bagajele și a plecat de acasă

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Andra Măruță are o relație foarte bună cu fanii săi și împărtășește cu aceștia experiențe din viața privată.

Recent, artista a postat un mesaj îngrijorător pentru admiratorii din mediul online. Aceasta a mărturisit că și-a făcut bagajele și a plecat de acasă, iar soțul ei a rămas să aibă grijă de copii. Ulterior, cântăreața și-a liniștit fanii și a declarat că merge împreună cu surorile ei la un concert de-al artistei Beyonce. Cătălin Măruță nu a fost deranjat de escapada fetelor și a rămas acasă pentru a se ocupa de copii.

„Eu am multe lucruri în comun cu surorile mele, iar unul dintre ele este faptul că ne place la nebunie Beyonce!!! Așa că sunt tare bucuroasă că am fost cu Aura și cu Diana la Londra să ne îndeplinim visul de o vedea în concert. E greu de povestit ce am simțit când a intrat pe scenă!”, a scris Andra pe instagram.

Ce spune artista despre căsnicia sa

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au împreună doi copii de care sunt tare mândri. Andra și soțul ei reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire. Cu toate acestea, cântăreața a dezvăluit recent că a avut parte de multe momente grele în mariaj și că își dorește mai multă atenție din partea soțului ei.

,,Eu cred că în dragoste orice este permis, când iubești cu adevărat. Poți trece peste niște lucruri, dacă iubești cu adevărat și dacă îți dorești ca lucrurile să funcționeze bine. Nu am trecut prin lucruri rele, dar mă gândesc că, mai ales dacă ai copii sau vrei să faci copii și să ai un viitor cu acel om, treci peste niște lucruri. Eu aș trece, așa văd în momentul ăsta. Nu am trăit, dar aș trece pentru că știu cât de mult îl iubesc și ăsta e omul, nu cred că aș putea găsi pe altul.

Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă.”, a mai precizat vedeta tv.

Andra a avut parte de o vacanță de neuitat împreună cu surorile ei, iar Cătălin Măruță nu a fost deranjat de plecarea de acasă a soției. Faimosul prezentator tv a mărturisit că își lasă soția să se răsfățe ori de câte ori dorește împreună cu surorile și prietenele sale. Andra și Cătălin Măruță au un mariaj longeviv și se bucură din plin de viața de familie. Cei doi au avut parte de multe provocări și momente grele în căsnicie, dar nu s-au gândit niciodată la divorț.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite