luni, 24 iunie, 2024

Ce regrete are Maria Lungu după ce a părăsit Survivor România. „N-am venit aici pentru faimă”

Maria Lungu vorbește în lacrimi despre ce înseamnă pentru ea experiența unui supraviețuitor. Războinica încă îsi susține echipa și îl consideră pe Dan, moderatorul emisiunii, cea mai bună persoană pe care a cunoscut-o vreodată.

Deși a spus că se aștepta să fie eliminată, Maria este în continuare afectată de cele întâmplate și a spus că de acum înainte va prețui ceea ce are acasă în viața de zi cu zi.

Ce regrete are Maria Lungu după ce a părăsit Survivor România

Furiosă că trebuie să meargă acasă, Maria Lungu a recunoscut că știa că a dezamăgit unii oameni, dar cea mai mare dezamăgire a fost de ea însăși. Își dă seama că ar fi putut face mai mult pentru echipă și joc, și de aceea se simte frustrată și tristă acum.

Maria a mai recunoscut că a venit la Survivor nu pentru faimă și avere, ci pentru ea însăși și pentru a-și depăși limitele. Deși știa că acest joc este extrem de dificil, a avut totuși curajul să vină în Republica Dominicană pentru a accepta testul. Pentru ea insa jocul a durat 2 săptămâni.

„Mă simt…nu știu nici eu cum mă simt. E un amalgam de sentimente. Eu încă nu înțeleg că am fost eliminată. Mă așteptam, în sufletul meu, că o să fiu eliminată. Am încercat să las de la mine, dar nu știu…Nu știu de ce i-am deranjat atât de mult. Sper să învăț ceva din ce s-a întâmplat. Îmi doream să mai rămân, dar dacă așa a fost să fie, să se termine, sunt fericită și merg înainte.

Am multe regrete, regrete care țin de viitor. Aș fi putut și cu siguranță aș fi putut da mult mai multe. Am mult mai multe de oferit decât am oferit în aceste 2 săptămâni, dar în același timp, așa a fost să fie.

Nu cred că am dezamăgit pe cineva de acasă, dar cred că m-am dezamăgit pe mine. Sunt o femeie puternică, pe principiul totul sau nimic. Nu m-a interesat să am o relație cu colegii mei. Voiam doar să fiu acolo când aveau ei nevoie și cu ce am putut, i-am ajutat.

Cu siguranță am plecat mult prea devreme și nu mi-am îndeplinit scopul. Am venit aici pentru mine, nu pentru faimă. Și… doar pentru mine am venit aici. Simt că am dezamăgit câțiva oameni, dar nu vreau să vorbesc despre asta.

Cu siguranță plec schimbată. O să apreciez mai mult oamenii și mâncarea, condițiile pe care mi le oferă familia și poate că o să încerc să iau în considerare și sfaturile pe care mi le-au dat colegii mei.

Am ales Survivor pentru că mi s-a părut ceva greu, ceva ce nu aș fi putut eu să fac, se pare că am avut dreptate. Îmi susțin echipa și îmi doresc ca Dan să ajungă foarte departe, are un suflet bun. Nu cred că am întâlnit oameni mai buni și mai sufletiști ca Dan”, a spus Maria Lungu.

Războinica Maria s-a trezit la Survivor cu fața umflată, cu pielea roșie

Războinica Maria s-a trezit la SURVIVOR cu fața umflată, cu pielea roșie, ceea ce, la prima vedere, poate însemna fie o arsură solară, fie o alergie agresivă. În termeni medicali, fața umflată se numește edem facial și poate ascunde însă multe afecțiuni, printre care, rinita alergică, malnutriția (concurenții mănâncă doar cocos și orez), sinuzită, abces, hipotiroidism, retenția de apă și multe altele mult mai grave.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite