sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Ce spune Alina Pușcău despre suferințele din viața sa. ,,Voia copii, dar nu credea într-o poveste de dragoste…”

Multă lume este dornică să afle ce spune Alina Pușcău despre suferințele din viața sa. Celebra actriță și model internațional are o biografie demnă de ecranizare. Vedeta a avut o copilărie grea, iar pe plan amoros a trecut prin momente extrem de dificile, fiind marcată de relațiile toxice și bărbații din viața sa. Iată ce spune Alina Pușcău despre fostul iubit, faimosul actor Vin Diesel.

Ce spune Alina Pușcău despre suferințele din viața sa

Alina Pușcău este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta are o carieră de succes în actorie și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Alina Pușcău în vârstă de 41 de ani este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase românce. În prezent, aceasta este model internațional, dar are colaborări de succes și în lumea artistică de la Hollywood.

Alina Pușcău a plecat în America pe când avea doar 16 ani, iar de atunci și-a construit o carieră impresionantă. Vedeta a lucrat cu staruri din America și a avut parte de multe provocări pe plan profesional. Dincolo de lumina reflectoarelor, aceasta a trecut prin momente extrem de grele și a rămas marcată de relațiile de dragoste.

Frumoasa șatenă s-a iubit mulți ani cu faimosul actor Vin Diesel, cu care își dorea să ajungă în fața altarului, însă bărbatul nu credea în căsătorie. Recent, Alina Pușcău a oferit câteva detalii uluitoare despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de starul de la Hollywood.

,,El nu credea în căsătorie. Voia copii, dar nu credea într-o poveste de dragoste. Eu m-am visat ca o prințesă într-o poveste de dragoste, în drum spre altar. Nu l-am convins. Nu-mi spunea nimic de genul «Alina, țin la tine, te iubesc!». Vin Diesel îmi făcea poftele, servicii, mă ducea în vacanțe… Îmi spunea doar «Thinking of you» (n.red. – Mă gândesc la tine). Ce naiba e asta?! Mereu îmi scria asta. E greu să spui acel cuvânt, dragoste, și să-l simți.”, a declarat aceasta.

Alina Pușcău a recunoscut că suferințele din dragoste au adus-o în pragul depresiei, însă în prezent se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită. Aceasta se dedică profesiei sale de model internațional și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

O altă vedetă care are un trecut amoros controversat este Vica Blochina. Aceasta a cucerit multe inimi în tinerețe și s-a iubit cu bărbați celebri din România.

De ce nu s-a căsătorit vedeta până acum și nu are copii

Alina Pușcău și-a deschis recent sufletul și a povestit în cadrul podcast-ului „Fain și simplu” moderat de Mihai Morar că a trecut prin momente grele pe plan amoros și a rămas marcată de relațiile de iubire toxice. Aceasta a dezvăluit că nu a putut spune niciunui bărbat că îl iubește și a avut dificultăți în a-și exprima sentimentele din cauza partenerilor pe care i-a avut.

Mai mult, actrița a mărturisit că iubiții din viața ei i-au dăruit cadouri scumpe, însă niciodată nu i-au spus că vor o familie cu aceasta. Alina Pușcău a precizat că unul dintre iubiții ei, faimosul regizor Brett Ratner îi oferea diamante și bijuterii rare, însă nu îi spunea cuvinte de dragoste.

„Brett mi-a dat diamante, «Ia-le, ia-le!», dar nu putea să-mi spună cuvinte de dragoste. Așa am înțeles că nu mai trebuie să fiu atașată de materialism.”, a precizat vedeta.

Alina Pușcău a dezvăluit că a luptat ani buni cu depresia și cu imposibilitatea de a-și exprima sentimentele. Actrița a precizat ce calități ar trebui să aibă viitorul ei partener.

„Eu nu am spus niciunui bărbat «Te iubesc»! Nu am spus-o nimănui. Nu știam cum să spun. Cum ar trebui să fie acel bărbat? Să fie sincer, să fie un băiat bun, să aibă inimă bună, să fie deschis, să comunice, să meargă pe același drum cu mine. Uite, Vin Diesel era introvertit, mulți de la Hollywood nu-și arată emoțiile.”, a precizat actrița și modelul internațional.

Alina Pușcău a trecut prin momente grele în viața privată și a rămas marcată de suferințele din dragoste. Vedeta a luptat cu depresia, însă în prezent se bucură din plin de viață și de celebritate. Aceasta are o carieră de succes și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite