marți, 31 ianuarie, 2023

Ce spune soția lui Horia Brenciu despre căsnicia sa și provocările vieții de familie. ,,Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri…”

Publicat:

Multă lume este dornică să afle ce spune soția lui Horia Brenciu despre căsnicia sa și provocările vieții de familie. Alice Dumitrescu trăiește de mulți ani o frumoasă poveste de dragoste alături de carismaticul și energicul artist Horia Brenciu. Cei doi au avut parte de numeroase provocări în viața privată, însă au reușit de fiecare dată să treacă peste momentele grele din mariaj. Iată ce spune îndrăgitul cântăreț despre femeia care i-a cucerit inima și alături de care formează o familie.

Ce spune soția lui Horia Brenciu despre căsnicia sa și provocările vieții de familie

Alice Dumitrescu și Horia Brenciu formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de părinți. Partenera artistului are o carieră impresionantă în televiziune și o poveste de viață pe măsură. Aceasta a prezentat mai multe emisiuni la TVR și la Antena 1, dar a avut proiecte de succes și la Radio Romantic.

În anul 1995, Alice Dumitrescu l-a cunoscut pe soțul ei pe platourile de filmare de la TVR. La început pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie, apoi și-au dat seama că se iubesc. Aceștia au o căsnicie de mulți ani și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Alice Dumitrescu a mai fost căsătorită, iar din mariajul anterior are două fete. Cu celebrul artist are o față și un băiat adoptat.

Soția lui Horia Brenciu se mândrește cu copiii ei și are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. La rândul său, faimosul cântăreț se declară un bărbat împlinit alături de mama copiilor săi și nu ezită să își declare public iubirea.

,,Îi admir viața, cariera, realizările, toate îndeletnicirile pe care le are prin casă și în afara ei și aici mă refer în special la grădinărit. Îi admir forța și răbdarea cu care ne ține pe mine și pe cei 4 copiii ai noștri în frâu. O admir și o ador pentru toate momentele matinale când mă cheamă la micul dejun. Și cred că o să mai am multe de admirat la ea.”, a declarat Horia Brenciu.

De viața de familie se bucură din plin și Marina Almășan. Vedeta are doi copii de care este tare mândră și se declară o femeie împlinită. Altfel stau lucrurile când vine vorba de îndrăgita actriță Teodora Mareș. Aceasta a trecut printr-un divorț dureros și regretă că nu a devenit mamă.

Cum a cunoscut-o Horia Brenciu pe frumoasa lui parteneră de viață

Horia Brenciu are o căsnicie frumoasă alături de Alice Dumitrescu, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Aceștia s-au cunoscut în anul 1995, când au colaborat împreună pentru un proiect în televiziune. Deși au avut parte și de momente grele în mariaj, cei doi nu s-au gândit niciodată la despărțire. Recent, artistul a dezvăluit care sunt secretele relației lor longevive și cum face față provocărilor din viața de familie.

,,Niciodată nu m-am comparat cu alte cupluri, la capitolul longevitate. Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii… Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. (…)

Ieșim din când în când la o plimbare prin Herăstrău și, după ce se culcă copiii, mai stăm la povești. În serile când sunt plecat la concerte în țară, ne dăm mesaje și, mai rar, ne trimitem și ceva emoticoane… Relația noastră este una normală. Ne iubim, ne îmbrățișăm, ne certăm, suntem supărați sau veseli, țipăm, ne facem surprize… Și, cel mai mult, încercăm să fim oameni buni, unul cu altul și cu cei din jur.”, a mărturisit artistul.

Soția lui Horia Brenciu are o carieră de succes în televiziune, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Aceasta radiază de fericire alături de partenerul ei și se bucură din plin de rolul de mamă. Alice Dumitrescu este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și preferă să se dedice familiei sale de care este tare mândră.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite