vineri, 19 iulie, 2024

Ceai de ghimbir pentru slăbit. Ce păreri au specialiștii?

Tinerele se gândesc adesea să piardă în greutate folosind ceai de ghimbir pentru slăbit căutând păreri pe internet. Chiar dacă dieta și sportul sunt modalități bine cunoscute de a scăpa de acei centimetri în plus, multe femei apelează la metode mai „ușoare”.

Specialiștii spun că suplimentarea dietei cu anumite alimente poate accelera considerabil procesul de pierdere în greutate. Printre aceste superalimente, ghimbirul este foarte popular. Bucătarii adaugă acest produs aromat la produsele de patiserie, salate și ceai. Pentru a reuși să pierdeți în kilograme eficient și sigur este bine să cunoașteți care sunt beneficiile acestei rădăcini exotice și cum să o folosiți pentru a pierde în greutate.

Ceai de ghimbir pentru slăbit – păreri. Proprietățile benefice ale rădăcinii

Rădăcina de ghimbir are o formă foarte bizară și un aspect neatractiv. Însă, în ciuda modului în care rădăcina plantei arată, aceasta poate înlocui lista mare de medicamente din casă. Se spune că această plantă poate ameliora durerile de cap, poate vindeca otrăvirile și poate servi chiar ca afrodiziac.

Dar cea mai valoroasă proprietate a acestui superaliment picant pentru majoritatea femeilor este capacitatea sa de a face față cu bine curățării organismului, ceea ce îl face un produs indispensabil pentru pierderea în greutate.

Nutriționiștii atrag atenția că ghimbirul este mai eficient pentru pierderea în greutate sub formă de ceai sau de băutură. Mai multe femei au spus pe forumuri că această băutură ar fi o completare deosebit de plăcută a meniului zilnic sănătos pentru pierderea în greutate.

Rețineți că este mai bine să preparați ceai de ghimbir din rădăcină proaspătă și tânără. La urma urmei, conține mai multe substanțe nutritive și are un gust mult mai plăcut. Ghimbirul tânăr este ușor de identificat pe raft, are o culoare aurie, este neted la atingere și fără noduri.

Ghimbir pentru pierderea în greutate. Care este secretul plantei?

Principalul avantaj al ghimbirului este capacitatea de a stimula termogeneza. Iar acest proces este foarte important pentru pierderea în greutate. Acesta este responsabil pentru procese precum schimbul de căldură, circulația sângelui și metabolismul.

Efectul administrării ghimbirului vă va mulțumi cu siguranță, deoarece nu numai că vă revigorează, vă împrospătează și vă încălzește, dar vă ajută și să vă controlați pofta de mâncare. Acest aspect poate rezolva problema gustărilor frecvente.

Pentru a pregăti un ceai din ghimbir pentru slăbit veți avea nevoie de rădăcină de ghimbir aproximativ 10 g. De asemenea, veți avea nevoie de scorțișoară aproximativ 2 lingurițe. Nu uitați că pentru a pregăti acest leac minune trebuie să folosiți și 4 lingurițe de suc de lămâie. Multe persoane folosesc miere în prepararea ceaiului. De asemenea, este indicat să folosiți ardei iute roșu, aproximativ ¼ linguriță.

Pentru a pregăti ceai de ghimbir pentru slăbit după părerea altora trebuie să radeți o bucată de rădăcină de ghimbir pe o răzătoare fină. După aceea se toarnă apă moderat de fierbinte. Se adaugă scorțișoara și se lasă să stea cel puțin o oră. Apoi se strecoară și se adaugă sucul de lămâie și piperul roșu. Cel mai bine este să adăugați mierea înainte de utilizare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite