vineri, 12 aprilie, 2024

Cine a obținut custodia fiicei regretatei Rona Hartner. Cum a reacționat tatăl fetei când a aflat decizia instanței

Multă lume este dornică să afle cine a obținut custodia fiicei regretatei Rona Hartner. După decesul artistei, familia acesteia s-a luptat pentru ca Rita Sumalya să rămână în grija bunicii și a mătușii sale. Iată cum a reacționat tatăl fetei când a aflat decizia instanței.

Cine a obținut custodia fiicei regretatei Rona Hartner

Procesul privind custodia Ritei Sumalya, fiica Ronei Hartner, a fost câștigat de familia regretatei artiste. Tânăra va rămâne în grija bunicii și a unchiului ei. La scurt timp după decesul Ronei Hartner, Rocco Sedano a dorit să obțină custodia exclusicvă a fiicei sale și a pornit un conflict cu familia fostei sale soții.

Rona Hartner a fost căsătorită cu dansatorul Rocco Sedano și au o fiică împreună, pe Rita. Mariajul lor s-a încheiat cu mult scandal, iar bărbatul nu a mai păstrat legătura cu fiica sa.

După moartea Ronei Hartner, Rocco Sedano a încercat să se apropie de fiica sa și să obțină custodia. După un proces dificil, judecătorii francezi au decis ca adolescenta de 16 ani să rămână în grija bunicii materne și a unchiului său.

Ce spune sora Ronei Hartner despre fostul ei cumnat

Sora Ronei Hartner, Rinda, a dezvăluit recent ce relație a avut regretata artistă cu fostul soț după ce a divorțat. Femeia îl acuză pe Rocco Sedano că nu s-a ocupat de fiica lui și a lăsat-o în grija Ronei imediat după divroț.

„Tatăl fetei are rolul avut în ultimii 15 ani. Unul de decor. Un tata e tată când e lângă copil toți anii, nu începând cu 15 ani… Lupul își schimbă blana, dar năravul nu. Continuăm… Fata e bine, cu mama. Singura chestie care e mai dificilă e că fata ar vrea să vină în țară la mormântul mamei ei, dar nu poate să iasă fără semnătura lui. Tatăl nu dă semnătura. Până una-alta, fata e bine și asta e cel mai important.”, a mărturisit sora Ronei Hartner.

,,Rocco nu a lăsat-o pe Rona să o expună pe Sumayla, nici când era mică și nici acum, mare. Nici măcar poze pe rețelele de socializare nu o lăsa să pună cu fiica lor. Din cauza aceasta, Rona suferea foarte tare, pentru că fiica ei este foarte talentată, desenează frumos și cântă și la chitară. Din păcate, fetița a crescut în umbra Ronei și a avut mult de suferit din cauza asta!”, a declarat Dana Cristescu, o bună prietenă a Ronei Hartner.

Rocco Sedano a fost primul soț al regretatei Rona Hartner. Căsnicia celor doi a fost una cu probleme, iar după un an au ajuns la divorț. Aceștia au împreună o fată, pe Rita, care a rămas în grija mamei. După ce Rona Hartner a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, tatăl fetei a vrut să obțină custodia însă a pierdut procesul. Adolescenta va rămâne în grija bunicii și a mătușii sale.

În prezent, Rita locuiește în Franța, la Toulon, în casa mamei ei împreună cu bunica sa și fratele Ronei, Reon Hartner. Familia Ronei Hartner a reușit după un proces complex să obțină custodia Ritei Sumalya.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.