vineri, 19 aprilie, 2024

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil. ,,Ne-ar sta bine ca părinți…”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Artista și soțul ei sunt extrem de discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor. Recent, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au dezvăluit care sunt planurile de viitor, după 3 ani de relație.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda își doresc un copil

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au o căsnicie fericită și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public. Cei doi artiști au o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Cântăreața și soțul ei au planuri mărețe de viitor și își doresc să devin părinți.

Recent, Edward Sanda a postat o fotografie împreună cu soția și sora lui mai mică, iar mesajul „Hai că ne-ar sta bine”, i-a făcut pe fani să creadă că artiștii au de gând să devină părinți în curând. Cleopatra Stratan a oferit primele declarații după zvonurile apărute în lumea mondenă.

„Ne dorim copii, dar vrem să fie când vrea Dumnezeu! Adică nu ne grăbim în sensul acesta și nici nu vrem să îl programăm. (…) Nu vrem să programăm nimic deocamdată. Ne dorim copii, dar nu acum. Edi zicea așa în glumă. Atunci am ieșit cu părinții lui și aceea este sora lui mai mică. Noi ne dorim, ne-ar sta bine ca părinți, dar nu ne-am gândit dacă vrem să fie fată sau băiat, nu știm.”, a declarat vedeta.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie și radiază de fericire împreună. Și frumoasa artistă Nicole Cherry se declară o femeie împlinită de când a devenit mamă. Cântăreața și partenerul ei de viață fac furori pe Instagram cu fotografii alături de micuța Anastasia.

O altă cântăreață care este pregătită să fie mireasă și să aibă familia mult visată este Irina Rimes. Vedeta trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, cu care are planuri mărețe de viitor.

Ce spune Edward Sanda despre rolul de tătic

Edward Sanda a precizat în repetate rânduri că și-ar dori să fie tată de fată. Îndrăgitul cântăreț are o soră mai mică pe care o iubește nespus și crede că s-ar descurca de minune dacă ar avea o fetiță. Artistul a dezvăluit recent cum se vede el în rolul de părinte alături de soția sa, Cleopatra Stratan.

„Eu vreau să fie păpușă. Da (n.r. – fetiță). Acum, ce o să iasă. (…) Am printre prietenii mei, printre colegi, oameni care au copii acum și zic: «Dar eu chiar mi-am dorit fetiță și așa a ieșit!». Acum sper să mă audă și pe mine. Da, și eu aștept să mă văd. (n.r. – cu o fetiță în brațe) Nu mai plec fără ea. Deci fără ea, gata. Eu știu cumva tot. Am o soră de 4 ani și am prins anumite chestii de la mama mea. Dar este altceva când știi că este din tine. Nu știu cum e, dar cred că e divin.”, a declarat artistul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au o căsnicie frumoasă împreună și își doresc să devină părinți. Cei doi artiști se bucură din plin de viața de familie și sunt extrem de apreciați de publicul autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite