joi, 23 mai, 2024

Codruța Filip și Valentin Sanfira s-au căsătorit în urmă cu câteva luni, iar acum au vorbit despre copil

Codruța Filip şi Valentin Sanfira sunt doi dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi artişti ai ţării noastre, iar de când au intrat în lumina reflectoarelor, perechea a reuşit să adune o mulţime de fani care îi susţin la fiecare pas.

Mai mult de atât Codruța, cât şi Valentin sunt foarte activi pe reţelele de socializare, unde ţin deseori legătura cu fanii, cu aproape tot ce se întâmplă în viaţa lor, împărtăşind momentele bune, precum şi cele mai neplăcute.

Ce spun Codruța Filip și Valentin Sanfira despre copil

Ei bine, Valentin a făcut recent o sectiune de Q&A pe InstaStory unde le-a oferit fanilor șansa să-i pună orice întrebări despre el. Cu aceasta ocazie, mulți internauți s-au întrebat când va avea familia celor doi tineri un moștenitor, iar una dintre întrebări a fost legată de aceasta: „Când se va naște copilul?”.

„Toate când vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul lui Valentin Sanfira pe InstaStory.

Codruța Filip și Valentin Sanfira își doresc un copil

Valentin Sanfira şi Codruța Filip s-au căsătorit în urmă cu câteva luni şi sunt foarte fericiţi. Cu toate acestea, recent, tânărul artist a dezvăluit că încă le lipsește un lucru care poate ii poate realiza pe deplin, și anume copiii. Proaspeţii insuratei așteaptă acest moment cu mare nerăbdare.

„Ar mai fi ceva ce-mi lipsește, dar poate o să vină, copilul. Ne dorim tare mult, dar toate la timpul lor. Face parte și din lista mea personală de dorințe, dar acum din lista noastră mai mult”,  a declarat Codruța Filip, pentru un post TV.

Valentin și Codruta s-au cunoscut la emisiunea realizată de Teo Trandafir la Kanal D

Frumosul cuplu s-a cunoscut in platoul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D.

“Atunci când te trăznește, te trăznește, nu mai este nici o șansă, nu am crezut lucrul ăsta niciodată. M-am îndrăgostit de ea într-o secundă și am uitat de tot în acele clipe, nu mi s-a întâmplat acest lucru niciodată, mai ales că eu am mai avut până acum relații și ea știe acest lucru, nu i-am ascuns nimic. M-am uitat la ea și mi-am zis în gând: ”Doamne, ce fată frumoasă și simplă, așa cum mi-am dorit eu!”. Am stat vreo două luni și un pic de capul ei pentru că s-a lăsat foarte greu. I-am zis la telefon: ”Tu nu înțelegi că o să fii nevasta mea?””, declara la acea vreme celebrul artist de muzica populara Valentin Sanfira.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite