vineri, 29 martie, 2024

Cum l-a cunoscut Melinda Gărdescu pe soțul ei celebru, Puya. Faimosul rapper are trei copii superbi

Puțini sunt cei care știu cum l-a cunoscut Melinda Gărdescu pe soțul ei celebru, Puya. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mulți ani și au o căsnicie fericită. Artistul și partenera lui de viață și-au unit destinele în anul 2011, însă relația lor de iubire a început pe când Melinda avea doar 17 ani. Dincolo de celebritate, Puya este extrem de discret când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor. Faimosul rapper are trei copii superbi și se bucură din plin de rolul de tată.

Cum l-a cunoscut Melinda Gărdescu pe soțui ei celebru, Puya

Melinda Gărdescu și Puya formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi se dedică în totalitate celor trei copii și reușesc de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Soția lui Puya se ocupă de creșterea copiilor, iar artistul încearcă pe cât posibil să petreacă mult timp cu copiii și partenera sa de viață.

„Familia este foarte importantă și nu mai alerg ca nebunul, căci vreau să îmi petrec și timpul cu familia. Noi suntem o familie norocoasă și soția nu trebuie să meargă la muncă.”, a declarat artistul.

Melinda Gărdescu și Puya au avut parte de multe momente grele în mariaj, dar nu s-au gândit niciodată la divorț. Cei doi s-au cunoscut în anul 2006, iar de atunci sunt de nedespărțit. Puțini sunt cei care știu că faimosul rapper și-a cunoscut viitoarea soție la un bal al bobocilor unde trebuia să cânte, iar Melinda prezenta evenimentul. Prima lor întâlnire a fost una cu peripeții deoarece artistul nu a mai fost plătit la acel bal și a refuzat să mai cânte.

„Ea prezenta Balul Bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții.”, a declarat artistul.

În prezent, cei doi se bucură din plin de viața de familie și de rolul de părinți. Altfel stau lucrurile când vine vorba de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk. Artistul a divorțat de soția sa și a trecut cu greu peste mariajul eșuat.

Ce spune Puya despre copiii săi

Dincolo de succesul în muzică, Puya este un soț și un tată devotat. Artistul petrece mult timp cu familia sa și se declară un bărbat împlinit alături de Melinda Gărdescu, femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă. Puya a dezvăluit că viața i s-a schimbat complet de când are trei copii.

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea. E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală.”, a precizat îndrăgitul rapper.

Melinda Gărdescu și soțul ei, Puya, au o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi sunt discreți când vine vorba de viața privată și își țin familia departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite