joi, 23 mai, 2024

Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica sa, Mara. ,,Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară…”

Multă lume este dornică să afle cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica sa, Mara. Fosta prezentatoare tv a trecut prin momente extrem de grele după decesul soțului ei și și-a asumat rolul de mamă singură. Raluca Moianu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și a încercat mereu să ascundă problemele personale de ochii curioșilor. Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care fiica sa adolescentă nu dorește să apară în lumina reflectoarelor și nu vrea să aibă o carieră în televiziune.

Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica sa, Mara

Raluca Moianu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Vedeta are o carieră de succes în televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. La vârsta de 53 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Raluca Moianu ascunde o poveste de viață dureroasă.

Fosta prezentatoare și-a crescut singură fiica după ce soțul ei a pierdut lupta cu o bolaă necruțătoare. Deși prezentatoarea divorțase de tatăl fetei sale, cei doi erau în relații bune și păstrau legătura de dragul copilului. Vestea că fostul soț s-a stins a marcat-o pe vedetă, aceasta nedorind să își refacă viața. Raluca Moianu a vorbit despre marile suferințe din plan personal, despre decesul soțului, dezvăluind totodată cum se înțelege cu fiica sa, Mara, ajunsă la vârsta adolescenței.

,,Avem o relație bună. Suntem exact în perioada în care ea a crescut și mă scoate la cafea. (…) Nu poți să treci. Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta. Și nu avem cum să facem altfel. Dar este important că ea, acum, se concentrează pe școală, pe ceea ce are de făcut.”, a declarat vedeta.

Raluca Moianu s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica fiicei sale. Fosta prezentatoare se declară o femeie împlinită și se bucură din plin de aprecierea publicului. Aceasta a precizat că deocamdată nu este pregătită să aibă o relație și dorește să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Ce carieră vrea să urmeze fiica prezentatoarei

Raluca Moianu se înțelege de minune cu fiica sa, Mara, ajunsă la vârsta adolescenței. Cele două se susțin reciproc și nu ezită să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Cu toate acestea, fiica prezentatoarei nu dorește să calce pe urmele mamei sale și să urmeze o carieră în televiziune. Tânăra studiază pentru a fi acceptată la Facultatea de Drept și are planuri mărețe de viitor.

,,Eu o susțin în tot ce își dorește. Până la urmă eu nu trăiesc viața ei, sunt alegerile ei și eu trebuie doar să-i fiu alături, să o sprijin, nu am de ce să mă amestec într-un fel. Fiica mea nu este mondenă, nu vrea să apară. Vrea să facă Drept. (…) Încă nu știe exact dacă va fi: avocat, procuror, notar… Important este să descopere în timp ce vrea să facă, spre ce are înclinație.”, a precizat fosta prezentatoare tv.

Raluca Moianu are doar cuvinte de laudă pentru fiica sa, Mara, și se declară o femeie împlinită în viața privată. Celebra prezentatoare se dedică fetei sale, pe care a crescut-o singură după decesul soțului. Vedeta a fost în ultima perioadă o prezență discretă la evenimentele mondene, însă are parte de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite