Dani Mocanu are probleme grave de sănătate. Ce mesaj a postat manelistul pe rețelele de socializare

Dani Mocanu are probleme grave de sănătate. Faimosul manelist a anulat filmarea unui nou videoclip din cauza unei răceli puternice care îl ține departe de scenă. Controversatul artist care face furori pe TikTok cu videoclipurile sale le-a împărtășit fanilor săi că trece prin momente dificile. Iată ce mesaj a postat manelistul pe rețelele de socializare.

Dani Mocanu are probleme grave de sănătate

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din țară. Acesta are un număr impresionant de urmăritori în mediul online și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. În ultima perioadă, cântărețul posteză mesaje cu teme religioase pe rețelele de socializare, iar piesele sale muzicale sunt apreciate de fanii săi.

Dani Mocanu are un trecut controversat și a devenit un adevărat personaj în showbiz-ul autohton. Manelistul a postat recent un mesaj îngrijorător pentru fanii săi. Artistul se confruntă cu o răceală puternică și nu a mai reușit să filmeze un videoclip pentru noua sa piesă.

,,Trebuia să filmez la piesa mult așteptată Frații, dar planul nostru este diferit de planul lui Dumnezeu. El a hotărât să-mi trimită o mică răceală să nu mai pot filma și așa am decis până mă refac să lansez piesa asta pentru EL. Valurile Vieții. Dumnezeu să fie cu voi- Amin ”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.

Și celebrii artiști Armin Nicoară și Claudia Puican se află din nou în centrul atenției după ce i-au păcălit pe fani că divorțează. Cei doi au făcut o farsă la o emisiune tv și au declarat că se despart, dar ulterior au recunoscut că totul a fost o glumă.

Câți bani câștigă manelistul din TikTok

Dani Mocanu este o prezență constantă pe rețelele de socializare, iar pe TikTok acesta are un număr impresionant de urmăritori. Cântărețul câștigă sume mari de bani din filmulețele sale și declară că are de gând să folosească acești bani pentru a-i ajuta pe cei nevoiași. Recent, Dani Mocanu a dezvăluit cât a câștigat până acum din TikTok și care sunt planurile de viitor.

„TikTok mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios.

Cu banii ăştia, fac bine, tata e deja pe drum la o familie să le facă căsuţa, o să filmăm după. Totuşi mi-aş dori ca acum să se închidă şi să dispară platforma.”, a declarat manelistul.

Dani Mocanu se bucură din plin de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Acesta își asumă trecutul controversat și este o prezență constantă în lumina reflectoarelor, la fel ca Florin Salam. Dani Mocanu a fost de nenumărate ori protagonistul unor scandaluri în lumea mondenă, mai ales după ce a avut probleme cu legea. Cântărețul este un adevărat personaj în showbiz-ul autohton și deține o avere uluitoare. Deși se confruntă în prezent cu probleme de sănătate, manelistul este încrezător că va reuși cât de curând să se ocupe de proiectele sale și să își impresioneze fanii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite