duminică, 2 aprilie, 2023

Este anulat sezonul 2 din serialul Wednesday? Un cunoscut actor este acuzat că ar fi violat mai multe tinere

Publicat:

Şoc pentru fanii serialului Wednesday de pe Netflix. Zvonuri din presa internaţională susţin că sezonul 2 din vestita ficţiune ar fi anulat din cauza unor acuzaţii ce i se aduc cunoscutului actor Percy Hynes White.

Important de precizat este faptul că producătorii şi regizorii nu au transmit un punct de vedere oficial pentru a confirma aceste aspecte.

Vă reamintim că în cunoscutul serial rolul „Mâinii” este interpretat de Victor Dorobanțu.

Actorul Percy Hynes White, acuzat de viol. Va mai interpreta rolul lui Xavier Thorpe în sezonul 2 din serialul Wednesday?

Tânărul actorul Percy Hynes White a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Xavier Thorpe în serialul Wednesday. Netflix a anunţat că în anul 2024 va apărea sezonul 2 din această comedie de groază. Însă, este incert dacă Percy Hynes White va mai juca, după ce un grup de tinere au publicat pe reţelele de socializare că au fost violate sau hărțuite sexual.

Percy Hynes White, în vârstă de 21 de ani, ar fi organizat petreceri în urmă cu patru ani unde invita foarte multă lume. Tânărul ar fi profitat de fetele care erau în stare de ebrietate şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu acestea. De asemenea, White este acuzat că ar fi manipulat mai multe minore pentru a le abuza.

„Invitau doar fete pe care le considerau atrăgătoare, ca să le poată îmbăta suficient pentru a face sex cu ele”, a explicat una dintre tinere într-unul dintre mesajele publicate pe Twitter.

Aries Brunelle, a acuzat pe rețelele de socializare că a fost agresată de canadian. Desiree Cameron, care a mers la aceeași școală cu White, a menţionat faptul că, la una dintre petrecerile sale, Percy şi-a lăsat prietenii să o violeze. Cameron afirma că a fost şocant pentru ea când a văzut că el este protagonistul într-un serial TV mult urmărit, în urma căruia a devenit foarte popular.

„M-a lăsat să fiu violată în subsolul lui și, când m-a sunat să vorbesc despre asta, a fost mai îngrijorat de poliție decât dacă sunt bine”, a susținut Desiree Cameron.

White este, totodată, acuzat că le-a obligat pe fete să-i trimită nuduri și că a distribuit materialele mai apoi prietenilor săi pe internet.

Între timp, în urma acestor acuzații aduse, actorul canadian a blocat opţiunea de comentarii pe platformele sociale. Cu toate acestea, el încă nu a comentat acuzațiile despre el.

Actorul acuzat că-și jignea fanii

O altă presupusă victimă @/itsyagurlkayy a răspuns la firul de discuție început pe 19 ianuarie 2023 de o tânără, spunând că actorul i-a numit pe foarte mulți „grași și urâți”, le-a spus să-și ia viața și ar fi adăugat că „își ura fanii”. Un alt utilizator TikTok @/undead424 a susținut, de asemenea, că Percy Hynes White a organizat petreceri în subsolul său și „se apropia ciudat de oameni.

Acesta din urmă a spus că sora lor a mers la o petrecere de liceu cu White și ar fi transmis că el a fost unul dintre „cei mai groaznici oameni” pe care i-a întâlnit vreodată. Utilizatorul Twitter @/milkievich a distribuit și un videoclip cu White unde a folosit o insultă rasială.

Între timp, având în vedere numărul de plângeri și controversele apărute, sunt deja multe voci care cer ca Percy Hynes White să fie concediat și să nu participe la al doilea sezon din serialul Wednesday, unde joacă și actori români.

Interesant de citit

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite