joi, 23 mai, 2024

Cu ce se ocupă soția lui Toma Cuzin. Actorul din „Las Fierbinți” își ține familia departe de lumea mondenă

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă soția lui Toma Cuzin. Actorul care dă viață personajului Firicel în seriaul de comedie „Las Fierbinți” este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Artistul a fost nu de puține ori implicat în scandaluri și a avut parte de multe critici. Cu toate acestea, Toma Cuzin este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din lumea artistică românească. Multă lume este dornică să afle cum este acesta în ipostaza de soț și tată, dar mai ales de ce actorul din „Las Fierbinți” își ține familia departe de lumea mondenă.

Cu ce se ocupă soția lui Toma Cuzin

Toma Cuzin are o carieră de succes în actorie, însă drumul până la celebritate a fost unul extrem de greu. Actorul a mărturisit că a lucrat ca miner până să își urmeze visul, acela de a ajunge un artist faimos. Toma Cuzin cucerește publicul cu personajele sale savuroase și energia debordantă. Cunoscut de public cu numele de Firicel din serialul „Las Fierbinți”, acesta se bucură din plin de celebritate și se mândrește cu proiectele sale inedite în lumea teatrului și filmului autohton.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Toma Cuzin are o familie frumoasă pe care mereu a ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Soția actorului, Cristina Toma, este artist plastic, dedicându-se în prezent picturii și vieții de familie. Aceasta evită să se afișeze în lumea mondenă împreună cu partenerul ei de viață și preferă să fie o prezență discretă în spațul public.

Cristina Toma a vorbit recent despre marea sa pasiune, pictura, dezvăluind care sunt sursele sale de inspirație pentru tablourile inedite pe care le realizează.

„Cred că valorile culturale sunt tot mai greu asimilate de către societatea noastră, o societate în care consumismul a ocupat cu forţă, rând pe rând, toate frecvenţele pe care mai puteam rezona cu creaţia artistică. De aici şi revolverul din pictura mea, un laitmotiv născut din atitudinea de autoapărare a artistului faţă de agresiunea consumeristă la care este supus zi de zi, pe străzi întunecate sau în lumina reflectoarelor, prin intermediul mass-media sau în interacţiunea zilnică cu semenii.”, a declarat soția actorului.

În prezent, Cristina Toma se dedică vieții de familie și se bucură din plin de rolul de mamă a doi copii. Actorul a avut parte de multe provocări în viața privată, fiind suspectat că îi este infidel soției. Cu toate acestea, artistul a negat zvonurile apărute și a precizat că este un familist convins. Artistul din „Las Fierbinți” a avut și probleme cu legea, însă a trecut cu bine peste momentele dificile din plan personal.

Un alt actor celebru care a suferit pe plan personal este Silviu Biriș. Acesta a trecut printr-un divorț dureros, dar și-a refăcut viața și în prezent se consideră un bărbat împlinit.

Cum a cunoscut-o actorul pe partenera lui de viață

Toma Cuzin și soția sa, Cristina, formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din România. Cei doi evită să se afișeze împreună în lumina reflectoarelor și își țin familia departe de showbiz-ul autohton. Actorul are doi copii și se bucură din plin de rolul de tată. Celebrul artist are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa. Toma Cuzin a cunoscut-o pe partenera lui de viață pe când lucra ca miner. Actorul a recunoscut că i-a fost rușine la început să dezvăluie viitorilor socri cu ce se ocupă.

Mai mult, actorul a precizat că a fost ajutat de soacra sa, care era profesoară de română, să se pregătească pentru a intra la Facultatea de Sport și ulterior la Actorie.

„Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor. (…)

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de română şi franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie.”, a precizat actorul.

Toma Cuzin se mândrește cu soția sa, dar este extrem de discret când vine vorba de viața privată. Actorul din serialul „Las Fierbinți” are o familie frumoasă și se declară un bărbat împlinit pe plan personal și profesional.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite