miercuri, 29 mai, 2024

Flavia Mihășan revine în televiziune. Ce emisiune va prezenta frumoasa vedetă

Flavia Mihășan revine în televiziune. Fosta asistentă tv a lipsit din lumina reflectoarelor mai bine de 3 ani pentru a se dedica familiei sale. Aceasta are doi băieți superbi cu care se mândrește și se declară o femeie împlinită alături de logodnicul ei, Marius. Flavia Mihășan și-a anunțat fanii că o vor putea vedea în fiecare weekend la tv. Iată ce emisiune va prezenta frumoasa vedetă.

Flavia Mihășan revine în televiziune

Flavia Mihășan este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Aceasta face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu formele sale fără cusur și energia debordantă. La vârsta de 37 de ani, fosta asistentă tv se declară o femeie împlinită.

Aceasta are o carieră de succes, iar pe plan personal radiază de fericire alături de partenerul ei de viață cu care are doi băieți, pe Tudor și Carol. Vedeta a lipsit mai bine de 3 ani din televiziune pentru a se ocupa de creșterea copiilor săi, însă Flavia Mihășan este pregătită să revină pe marile ecrane. Aceasta va prezenta rubrica meteo de la „Super Neatza de Weekend.”

Fosta asistentă tv a postat un mesaj neașteptat pe Instagram prin care îi anunță pe fani că revine la tv și este gata să cucerească publicul.

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani, așa că am trimis o intenție în Univers și am revenit în echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o.”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

O altă vedetă care radiază de fericire de când este mamă este frumoasa Laura Cosoi. Aceasta se menține tânără și arată spectaculos după cele trei nașteri. Vedeta a apărut destul de rar în lumina reflectoarelor, preferând să se dedice familiei. Laura Cosoi este susținută mereu de soțul ei, care o ajută la creșterea celor trei copii.

Cum se descurcă vedeta în ipostaza de mamă

Flavia Mihășan a dezvăluit recent că viața i s-a schimbat complet de când i-a adus pe lume pe cei doi băieți ai săi. Fosta asistentă tv se bucură din plin de rolul de mămică și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață, Marius. Cei doi nu s-au căsătorit deși formează un cuplu de câțiva ani și au împreună doi copii. Flavia Mihășan a mărturisit că logodnicul ei, Marius, îi este alături mereu și o ajută la treburile casnice.

„Suntem amândoi foarte implicați, în egală măsură și spun asta fără să exagerez cu absolut nimic. Probabil că, dacă Marius nu ar fi fost atât de implicat, nici nu m-aș fi aruncat atât de repede la cel de-al doilea copil.

Ni i-am dorit pe amândoi în egală măsură, ne-am dorit doi băieți și îi avem. E super solicitant, pentru că amândoi sunt mici. Va fi la un moment dat și nunta, poate la anul. Suntem împreună de 4 ani, avem deja doi copii, am făcut totul pe repede-înainte, ca să știm că am terminat cu asta. Carol și Tudor poartă numele lui Marius, pentru că și eu va urma să port numele lui.”, a declarat aceasta.

Flavia Mihășan revine în lumina reflectoarelor după o pauză de trei ani și va prezenta rubrica meteo de la „Super Neatza de Weekend.” Vedeta este pregătită să cucerească publicul așa cum o făcea altădată.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite