Flavia Mihășan și Marius Moldovan au doi copii superbi. De ce nu vrea fosta asistentă tv să se căsătorească cu partenerul ei de viață

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au doi copii superbi. Fosta asistentă tv s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor și se dedică familiei sale frumoase de care este tare mândră. Flavia Mihășan se bucură din plin de rolul de mamă și se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima. Vedeta și Marius Moldovan formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Puțini sunt cei care știu de ce nu vrea fosta asistentă tv să se căsătorească cu partenerul ei de viață.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au doi copii superbi

Celebra asistentă tv Flavia Mihășan se declară o femeie împlinită la vârsta de 38 de ani. Vedeta a renunțat de câțiva ani la cariera sa în televiziune și se dedică în totalitate familiei. Aceasta are doi copii superbi cu Marius Moldovan, partenerul ei de viață. Flavia Mihășan are doar cuvinte de laudă pentru bărbatul care i-a cucerit inima și îi este alături mereu. Deși formează un cuplu de mulți ani, cei doi nu au făcut până acum marele pas.

Flavia Mihășan este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Îndrăgita asistentă tv a dezvăluind recent cum se descurcă în ipostaza de mamă a doi băieți și cum îi educă pe aceștia.

„Noi îi spunem tot timpul celui mic să îl aibă model pe fratele lui mai mare. De fiecare dată când trebuie să luăm o decizie despre ei doi, întâi îl întrebăm pe Carol și în funcție de ce zice el, facem și cu Tudor. Cred că e foarte important ca cel mare să se simtă cel mare între cei doi frați și, din câte am citit în toate lucrurile astea despre parenting, e foarte important ca cel mic să îl asculte pe cel mare.”, a mărturisit fosta asistentă tv.

O altă vedetă care se mândrește cu familia ei frumoasă și radiază de fericire este Ilinca Vandici. Frumoasa prezentatoare se declară o femeie împlinită în viața privată și se află într-o formă fizică de invidiat. Ilinca Vandici se menține tânără și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor.

Și celebra Iulia Albu este o prezență sexy în showbiz-ul autohton. La vârsta de 41 de ani, creatoarea de modă arată spectaculos și atrage privirile tuturor atunci când apare la tv sau la evenimentele mondene.

De ce nu vrea vedeta să îmbrace rochia de mireasă

Flavia Mihășan trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan. Aceștia au doi băieți și se bucură din plin de rolul de părinți. Deși radiază de fericire împpreună, Flavia Mihășan și partenerul ei de viață nu au făcut marele pas până acum. Recent, fosta asistentă tv și-a deschis sufletul și a dezvăluit de ce nu s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei.

„Noi abia reușim să facem lucrurile pe care ar trebui să le facem zilnic și pentru copii și pentru noi. Asta nu e ceva ce nu o să se întâmple, dar acum, prioritare sunt alte lucruri. Mie mi se pare că noi suntem mai familie decât sunt foarte mulți căsătoriți cu acte.

Pentru mine asta nu a fost niciodată o nevoie. Faptul că suntem împreună și suntem amândoi implicați și responsabili mi se pare mai mult decât suficient. Când o să se întâmple cu actele, cel mai probabil o să fie între noi, fără să se știe sau fără să se afle. Niciodată nu mi-au plăcut genul ăsta de mondenități, mi se pare că e o chestie foarte intimă și că da, probabil o să fie ceva foarte discret.”, a mărturisit aceasta.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Aceștia au doi copii superbi și se bucură din plin de rolul de părinți. Fosta asistentă tv și partenerul ei de viață sunt extrem de discreți și își țin familia departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite