luni, 24 iunie, 2024

Imagini șocante din trafic! Un bătrân a fost bătut de un tânăr pentru că a condus prea încet! – VIDEO

Un bătrân a fost bătut de un tânăr pentru că a condus prea încet, imaginile fiind surprinse de o cameră de supraveghere. Nora bărbatului în vârstă de 76 de ani a fost cea care a postat pe contul său de Facebook imaginile cu bărbatul lovit cu pumnul în zona feței. Bătrânul a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate

Un bătrân a fost bătut de un tânăr pentru că a condus prea încet!

Nora unui bărbat din municipiul Hunedoara a postat pe pagina ei de Facebook imaginile surprinse de o cameră de supraveghere în care se vede cum socrul ei este bătut de un tânăr.

În timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, bărbatul în vârstă de 76 de ani ar fi fost claxonat de șoferul unei mașini din spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică.

După ce a parcat mașina, lângă autoturismul bătrânului a parcat cel care l-a claxonat. Acesta din urmă, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, l-a lovit cu pumnul în zona feței. După aceea, agresorul a lovit cu piciorul portiera din stânga față a mașinii bătrânului și i-a rupt ștergătoarelor.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care l-a transportat pe bătrânul bătut la un spital din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate.

„INCREDIBIL‼️Socrul meu a fost bătut cu bestialitate, în trafic, pentru simplul motiv că a respectat semnele de circulație. Nu știu încotro ne îndreptăm ca și civilizație, ca și oameni, dar ceea ce s-a petrecut astăzi m-a cutremurat. Să agresezi atât de brutal un om în vârstă, să-ți pierzi orice urmă de control pentru că cel din fața ta nu se deplasează suficient de rapid, să uiți de norme rutiere, de legi morale, de legi penale, doar pentru a te ‘răcori’ puțin, mi se pare incalificabil. Cred, însă, că faptele acestui neom nu vor rămâne fără repercusiuni din partea organelor abilitate și ale instanței de judecată”, a scris pe pagina ei de Facebook nora bărbatului agresat.

Agresorul a fost săltat de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara au precizat a fost sesizată despre faptul că pe o stradă din cartierul Peștișu Mare, ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme.

„Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la fața locului au stabilit că un bărbat de 76 de ani, din municipiul Hunedoara, în jurul orei 09:15, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii, din municipiul Hunedoara, ar fi fost claxonat de șoferul unui autoturism care se deplasa în spatele său, pe motiv că rulează cu viteză prea mică. Ulterior, după ce a parcat maşina în cartierul Peștișul Mare, bărbatul de 76 de ani a coborât din mașină pentru a merge la niște cunoștințe, iar lângă autoturismul său a parcat șoferul autoturismului care l-a claxonat, care a coborât din maşină şi l-a lovit cu pumnul în zona feței, după care a lovit portiera stânga-față a autoturismului septuagenarului cu piciorul și i-a rupt maneta ștergătoarelor. Bărbatul de 76 de ani a fost transportat la o unitate medicală din municipiul Hunedoara în vederea unui consult medical de specialitate”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ).

Agresorul a fost identificat de polițiști și dus la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru audieri.

„Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi distrugere. După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore”, a adăugat Bogdan Nițu, în cazul bătrânului ce a fost bătut de un tânăr pentru că a condus prea încet.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite