luni, 24 iunie, 2024

Între Jorge și soția lui, Ramona Prodea, este o diferență de vârstă considerabilă. „Mulți au bârfit-o”

Chiar dacă acest lucru nu se vede, între Jorge și soția lui, Ramona Prodea, este o diferență de vârstă considerabilă. Oricum, acest lucru nu este un impediment astfel că cei doi au o căsnicie frumoasă și un copil împreună. Cu toate acestea, Jorge și soția lui, Ramona Prodea au întâmpinat și momente mai dificile în relație.

Artistul Jorge și Ramona Prodea sunt împreună de aproximativ 10 ani, iar împreună au un băiețel, pe David. În urmă cu ceva timp, artistul a vorbit despre relația lui de cuplu. El și soția au fost de mai multe ori despărțiți și au ajuns chiar la psiholog pentru a rezolva problemele din mariaj.

Între Jorge și soția lui, Ramona Prodea, este o diferență de vârstă considerabilă

Multă lume s-au întrebat ce diferență de vârstă este între Jorge și soția lui, Ramona. Iată că îndrăgitul prezentator a dezvăluit acest detaliu mult așteptat de fani! Jorge a fost invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde le-a dezvăluit telespectatorilor că între el și soția lui, Ramona există o diferență de 10 ani, ea fiind cea mai în vârstă.

Vedeta a mărturisit că diferența de vârstă le-a pus bețe în roate doar din cauza faptului că lumea din jur avea păreri, dar ei nu le-au luat în seamă, astfel fructificându-și relația. Cei doi au împreună un fiu, David, care a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 5 ani. Jorge mai are o fiică din fosta căsnicie cu Alina Laufer, iar Ramona are și ea tot o fată, din mariajul anterior, Ilinca, în vârstă de 19 ani.

„Noi am avut și avem în continuare o poveste foarte interesantă, eu și soția mea. Mulți au bârfit-o. Dar, când găsești un om care te înțelege din cap până în picioare, când ți-e bine și când ți-e rău, când simți o conexiune puternică, nu mai contează ce spun ceilalți. Nu mai contează nimic. Noi am ales să ne trăim viața în universul nostru. Nu ne-a interesat niciodată ce spun ceilalți. Nu mă mai interesează demult dacă fac bine sau rău în ochii altora”, a explicat Jorge în emisiunea amintită.

Jorge nu-și imagina că destinul îl va lega de Ramona Prodea

Relația dintre Jorge și actuala parteneră de viață, Ramona, a început ca una de business, dar destinul i-a legat pe viață unul de celălalt, deși vedeta nu-și imagina acest lucru atunci când s-au cunoscut.

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și, după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: „Haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin.

Relația noastră a fost una de business la început. Nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a mai mărturisit Jorge.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite