vineri, 12 aprilie, 2024

Irina Rimes a trecut printr-un divorț dureros pe când avea doar 23 de ani. În ce relații a rămas artista cu fostul soț

Irina Rimes a trecut printr-un divorț dureros pe când avea doar 23 de ani. Puțini sunt cei care știu că îndrăgita cântăreață a luptat cu depresia mult timp după ce s-a despărțit de partenerul ei de viață de la acea vreme, Andi Bănică. Dincolo de succesul uluitor în muzică, Irina Rimes ascunde multe suferințe din dragoste. Vedeta a încercat mereu să își țină planul personal departe de ochii curioșilor și este extrem de discretă când vine vorba de mariajul eșuat. Iată în ce relații a rămas artista cu fostul soț.

Irina Rimes a trecut printr-un divorț dureros pe când avea doar 23 de ani

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă cu vocea deosebită și energia debordantă. Vedeta se bucură din plin de celebritate și de succes în muzică. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Irina Rimes a avut parte de multe suferințe în viața privată. Vedeta a trecut printr-un divorț dureros pe vremea când avea doar 23 de ani și a rămas marcată de dezamăgirile din dragoste.

,,El a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am şi căsătorit la vârsta de 22 de ani. Între mine şi Andi nu ştiu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgosteşti de un om rău şi îţi place. (…) Eu am muncit. Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv.

Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus.”, a mărturisit artista.

La vremea divorțului, în anul 2017, au apărut zvonuri că Andi Bănică ar fi înșelat-o pe Irina Rimes cu o contabilă din Republica Moldova, care ar fi rămas însărcinată. Cântăreața a negat presupunerile apărute, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre motivele care au dus la destrămarea căsniciei.

În prezent, Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, David Goldcher. Cei doi radiază de fericire împreună și nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre pe rețelele de socializare sau la evenimentele mondene.

De momente grele în viața privată a avut parte și Andreea Perju. Aceasta a divorțat de soțul ei după o căsnicie de mulți ani. Și Alina Crișan s-a despărțit de iubitul ei chiar înainte de căsătorie. Logodnicul vedetei a acuzat-o de infidelitate, însă artista nu a dorit să vorbească despre motivele care au dus la destrămarea poveștii de iubire.

Cum l-a cunoscut artista pe fostul soț

Irina Rimes este extrem de discretă când vine vorba de mariajul eșuat pe vremea când avea 23 de ani. Artista evită să vorbească despre fostul soț, Andi Bănică. Îndrăgita cântăreață a trecut cu greu peste divorț, însă își asumă fiecare capitol din viața sa. Vedeta nu mai păstrează legătura cu fostul partener de viață.

Recent, Irina Rimes și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe fostul soț. Se pare că artista a fost ținta unui complot pus la cale de prietenii săi pentru a fi împreună cu Andi Bănică.

Prima dată, Irina Rimes și Andi Bănică s-au cunoscut în Republica Moldova, când ambii au participat la emisiunea Fabrica de staruri. După ce show-ul de televiziune s-a încheiat, Andi Bănică a revenit în România. Cristi Tabără a sunat-o pe artistă și i-a spus că trebuie să vină imediat în România pentru a semna un contract important, însă scopul era cu totul altul, acela de a o aduce împreună cu Andi Bănică. Mai mult, cântăreața a fost sunată chiar de Andi, care s-a oferit să o ajute cu cazarea la București.

,,Nimeni nu putea să mă primească. Toată lumea se ducea la mare, la munte. (…) Toată lumea îmi zicea: «N-am cum să te primesc, sună-l pe Andi». Dar nu-mi permiteam atunci. La un moment dat mă sună Andi pe mine. (…) De fapt, aflu mai târziu că nu aveam niciun contract. Nu exista nicio invitaţie din partea nimănui, ci Cristi Tabără se gândise el aşa că eu cu Andi trebuie să fim împreună. Nu ştiu câţi oameni erau în complot. Nu ştiu.”, a mai precizat celebra cântăreață.

Irina Rimes ascunde o poveste de viață impresionantă. Artista a luptat mult timp cu depresia după ce a divorțat de soțul ei la vârsta de 23 de ani. Cântăreața a trecut peste suferințele din dragoste, iar în prezent se declară o femeie împlinită în carieră, dar și pe plan personal. Irina Rimes se bucură de succes în muzică, iar în viața privată radiază de fericire alături de iubitul ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.