duminică, 14 iulie, 2024

Jorge și Ramona Prodea au fost la un pas de divorț. ,,Cumva în capul meu gata, mă hotărâsem…”

Jorge și Ramona Prodea au fost la un pas de divorț. Cei doi formează un cuplu de mulți ani, însă au avut parte de momente grele și tensiuni chiar în primul an de căsnicie. Recent, Ramona Prodea a dezvăluit că și-a dorit să se despartă de soțul ei după mai multe certuri, însă au reușit până la urmă să treacă peste tensiunile din viața de cuplu. Împăcarea celor doi a fost într-o vacanță cu copiii, iar de atunci Jorge și Ramona Prodea nu s-au mai gândit niciodată la divorț. Iată de la ce au pornit problemele în mariajul acestora.

Jorge și Ramona Prodea au fost la un pas de divorț

Jorge și Ramona Prodea formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună un băiat, dar și câte o fiică din relațiile lor anterioare. Aceștia se dedică în totalitate celor trei copii și radiază de fericire împreună. Deși sunt de nedespărțit și pozează mereu în familia perfectă, Jorge și Ramona Prodea au avut parte de multe momente grele în mariaj și chiar au fost la un pas de divorț.

Recent, soția lui Jorge a dezvăluit la o emisiune tv când a dorit să se despartă de partenerul ei de viață, dar și cum a reușit să se împace cu acesta și să rămână împreună.

,,Primul an pentru mine a fost cel mai dificil, până ne-am calibrat. Cumva în capul meu gata, mă hotărâsem, eu nu mai pot așa, vreau să divorțăm. Dar eu nu i-am zis lui, dar mă hotărâsem eu în capul meu. În primul an, da. Eram în vacanță și am zis să nu stricăm. (…)

Da, eram în vacanță și în momentul în care eu m-am hotărât, cumva m-am simțit și eu ușurată. Am zis că asta e, înseamnă că nu a fost să fie, dar nu stric acum vacanța copiilor, hai să mergem în vacanță și când mă întorc o să avem o discuție. Dar a fost ceva magic în vacanța respectivă, că ne-am reconectat și au dispărut toate îndoielile și toate frământările mele, cel puțin. Eu de atunci nu m-am mai gândit niciodată la asta.”, a declarat soția cântărețului.

În prezent, Jorge și Ramona Prodea se bucură din plin de viața de familie și radiază de fericire împreună. Cei doi au trecut peste momentele grele din mariaj și se declară împliniți. Un alt artist celebru care are planuri mărețe de viitor alături de iubita sa este Alex Bogdan. Actorul are gânduri de căsătorie și se mândrește cu femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Ce spune Jorge despre partenera lui de viață

Jorge  a avut parte de multe provocări în plan amoros. Artistul a divorțat cu mulți ani în urmă de Alina Laufer, iar după mariajul eșuat și-a găsit fericirea alături de Ramona Prodea. Cei doi au trecut prin momente grele împreună, însă în prezent au o familie frumoasă de care sunt tare mândri. Artistul are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa, care îl susține mereu în carieră, dar și pe plan personal.

„Ramona este norocul meu în viață. Este femeia care m-a adus pe drumul cel bun, acela de a fi sincer cu mine și a mă iubi așa cum sunt. Să mă văd cum sunt cu adevărat și să trec peste orice defect. (…)

Viața mea este perfectă așa cum este. Sunt recunoscător pentru fiecare zi și oportunitate, pentru tot ce am, și am și planuri de viitor bine stabilite pe care le îmbrățișez la momentul perfect, atunci când e momentul.”, a declarat celebrul artist.

Jorge și Ramona Prodea formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au fost la un pas de divorț, însă au trecut peste momentele dificile din mariaj, iar în prezent se bucură din plin de viață și de rolul de părinți.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite