luni, 24 iunie, 2024

Lecție emoționantă de devotament! Un câine vine zilnic la mormântul stăpânilor săi!

O fotografie postată pe o rețea de socializare oferă o lecție emoționantă de devotament. Un câine vine zilnic la mormântul stăpânilor săi din Reșița. Persoana care a apostat poza susține că patrupedul stă lipit de mormânt ore întregi și își plânge foștii stăpâni.

Un câine vine zilnic la mormântul stăpânilor săi: Stă ore întregi și plânge!

O femeie din Reșița a postat pe pagina ei de Facebook o poză extrem de emoționantă. Un câine merge zilnic la mormântul stăpânilor săi. În imagine se vede cum patrupedul stă așezat pe mormântul stăpânilor săi decedați.

Femeia susține că patrupedul ar veni zilnic pentru a sta puțin cu cei care au avut grijă de el și l-au iubit.

„Abia astăzi m-am convins întrucât am văzut cu ochii mei si l-am si pozat! Am întrebat oamenii din jur si mi-au spus că acest ciobănesc german vine acolo în fiecare zi si se întinde pe mormântul stăpânilor decedați câteva ore… apoi pleacă undeva și revine a doua zi! Greu de explicat, greu de înțeles. Ceea ce ar trebui să înțelegem este că, există lucruri in viată mult mai importante decât banii, puterea si cariera. Există ceva în lume numit iubire adevărată, profundă, dezinteresată”, a scris femeia, pe pagina ei de Facebook, despre fotografia emoționantă.

Imaginea postată de femeia din Reșița i-a emoționat pe cei care i-au vizitat pagina de Facebook și i-au trimis zeci de comentarii.

Devotamentul unui cățel a salvat o familie din Ucraina de la moarte

Recent, un alt patruped și-a demonstrat devotamentul față de cei care îl hrănesc și au grijă de el. S-a întâmplat în orașul ucrainean Zaporoje, greu încercat de războiul pornit de Vladimir Putin.

O familie a fost la un pas de moarte, fiind salvată de animalul de companie. Patrupedul simpatic a început să se comporte neobișnuit cu foarte puțin timp înainte ca rachetele să lovească orașul Zaporoje.

„Câinele nostru s-a manifestat zgomotos înainte de prima explozie, dar noi am crezut că este speriat. Când a început să zgârie foarte tare la ușă, înainte ca a doua explozie să aibă loc, ne-am dat seama că ceva nu este în regulă. Am deschis ușile și am fugit în subsol ca să scăpăm”, a povestit stăpâna patrupedului.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani și o femeie de 42 au fost prinși sub dărâmături, însă au reușit să fie găsiți și scoși la timp de către soldații ucraineni. Atât membrii familiei, cât și cățelul au fost scoși de sub ruinele locuinței în timp util și au scăpat fără răni serioase. Familia din Zaporoje se poate considera norocoasă dacă ținem cont că în timpul războiului din Ucraina sute de mii de ucraineni și-au pierdut agoniseala de o viață.

O altă dovadă de devotament din partea unui prieten necuvântător a fost oferită de câinele din Reșița, fotografiat de o femeie în timp ce vine zilnic la mormântul stăpânilor săi.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite


Warning: file_put_contents(): Only -1 of 76 bytes written, possibly out of free disk space in /home/r112083hota/public_html/stirilebzi.ro/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/file.cls.php on line 172

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 76 bytes written, possibly out of free disk space in /home/r112083hota/public_html/stirilebzi.ro/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/file.cls.php on line 172

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 77 bytes written, possibly out of free disk space in /home/r112083hota/public_html/stirilebzi.ro/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/file.cls.php on line 172

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 70 bytes written, possibly out of free disk space in /home/r112083hota/public_html/stirilebzi.ro/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/file.cls.php on line 172

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 104 bytes written, possibly out of free disk space in /home/r112083hota/public_html/stirilebzi.ro/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/file.cls.php on line 172

Warning: file_put_contents(): Only -1 of 218 bytes written, possibly out of free disk space in /home/r112083hota/public_html/stirilebzi.ro/wp-content/plugins/litespeed-cache/src/file.cls.php on line 172