marți, 16 aprilie, 2024

Mircea Eremia are o nouă iubită. Ce mesaj i-a transmis artistul fostei partenere, Maria Lungu

Mircea Eremia are o nouă iubită. Tânărul cântăreț a fost surprins în ultima perioadă în ipostaze tandre alături de Bianca, o focoasă șatenă ce face furori pe o platformă destinată adulților. Fratele Alinei Eremia își asumă rolul de mare cuceritor și nu se sfiește să se afișeze la braț cu tinere voluptoase. După ce s-a despărțit de fosta iubită, Mircea Eremia se bucură din plin de rolul de burlac, dar și de noua cucerire. Iată ce mesaj i-a transmis artistul fostei partenere, Maria Lungu.

Mircea Eremia are o nouă iubită

Mircea Eremia este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta are o carieră de succes în muzică și apare destul de des la evenimentele mondene. Fratele Alinei Eremia este un burlac râvnit în showbiz-ul autohton, iar cântărețul își asumă trecutul amoros controversat.

Mircea Eremia s-a iubit cu nimeni alta decât Maria Lungu, fostă concurentă la Survivor România 2023. Cei doi s-au despărțit din cauza distanței, iar vestea separării i-a surprins pe mulți. Maria Lungu a fost deranjată la vremea respectivă de faptul că artistul a anunțat la tv că nu mai formează un cuplu cu aceasta, fără a discuta cu iubita sa. Aceștia nu au rămas în relații bune, iar în prezent evită să vorbească despre povestea lor de dragoste care s-a încheiat.

Recent, Mircea Eremia a fost surprins în compania altei domnișoare. Tânăra originară din Pitești activează pe platforma OnlyFans și încinge imaginația multor bărbați. Focoasa șatenă s-a afișat în ipostaze tandre alături de Mircea Eremia, iar fanii artistului sunt de părere că aceștia au o relație. Cu toate acestea, cântărețul nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noua lui cucerire.

Un alt burlac faimos din showbiz-ul autohton care are un trecut amoros controversat este Andi Constantin. Acesta s-a iubit cu mai multe femei celebre din România, iar despărțirile au fost scandaloase.

Ce mesaj i-a transmis artistul fostei sale partenere

Mircea Eremia și Maria Lungu s-au despărțit după o frumoasă poveste de dragoste, însă cântărețul dorește să rămâne în relații bune cu fosta iubită. Mai mult, artistul a încurajat-o pe Maria Lungu atunci când a aflat că va participa la Survivor România 2023 și i-a transmis un mesaj, chiar dacă nu au mai vorbit de când au decis să pună punct relației lor.

„Noi nu mai vorbim de multă vreme. Nu mai există nimic între noi (n.r.: dă de înțeles că nici măcar o relație de prietenie). Ce pot să zic despre participarea ei? Îi doresc multă baftă în tot ceea ce face. Sper să își îndeplinească visul legat de acest concurs.”, a transmis artistul.

Mircea Eremia a declarat că și-ar dori să participe și el la Survivor, chiar dacă are mai multe fobii. Cântărețul este convins că astfel și-ar învinge toate fricile și ar deveni mult mai puternic în condiții de stres.

„Sunt un om care reușește să treacă repede peste orice frică, sunt destul de cerebral ca să pot depăși orice obstacol când mă concentrez. Ca să înțelegi cum funcționez, mie, de exemplu, îmi era frică de înălțime.

Chiar și așa, am sărit de două ori cu parașuta. Reușesc imediat să mă obișnuiesc cu toate fobiile. E clar că există frici când vine vorba de un astfel de concurs… Acolo unde e frică, trebuie să existe și control asupra fricii. Cât despre foame, cred că aș fi câteva zile nervos până m-aș obișnui.”, a declarat acesta.

Mircea Eremia și-a refăcut viața după despărțirea de Maria Lungu și iubește din nou. Artistul s-a afișat în ultima perioadă în ipostaze tandre alături de o tânără însă nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noua cucerire. Cântărețul are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite