sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Vânând OZeNeu cu arcul!

Știrile cum că ditamai armata americană a inceput vânătoarea de OZN-uri ocupă primele pagini a presei mainstream din USA. Totuși, de ce această isterie cu OZN-uri? Ultimele informații arată că OZN-urile erau made în China. Care a fost miza unui subiect atât de fierbinte?

Păi să incepem prin a spune că, timp de câteva zile, presa din SUA nu a mai vorbit nici despre situația economică națională, nici despre cutremurul din Siria și Turcia și nici despre războiul din Ucraina. Ba mai mult nici măcar nu s-a dezbătut prea mult subiectul accidentului feroviar din Ohio (un tren care transporta clorură de vini – substanță extrem de periculoasă- a deraiat provocând un dezastru de proporții).

Accidentul feroviar din Ohio

De ce atâta atenție pe un subiect aparent banal? Asta in contextul in care NASA, până acum vreo 20 de ani, nega cu vehemență existența OZN-urilor. Voi explica în rândurile care urmează de ce umanitatea NU a doborât până acum vreun OZN și, probabil, nici o va face prea curând.

1 Nici măcar în incidentul de la Roswell, americanii nu au vorbit despre doborârea vreunei farfurii zburătoare. Forțele armate americane au vorbit la acea vreme despre ”recuperarea unor părți dintr-un obiect prăbușit”!

2 Să presupunem că OZN-urile există. Păi, prieteni, ca să parcurgi o distanță de câțiva ani lumină îți trebuie tehnologie avansată. Ori, raportându-ne la tehnologia există pe Terra, suntem, prin comparație, niște țărani cu sapa în mână din secolul V. Concret, vă imaginați cumva că umanitatea are capacitatea de a se lupta cu o tehnologie atât de avansată? Bineînțeles, puteam doborâ vreun OZNeu dacă Vasile extraterestrul era beat sau la vreo petrecere pe navă…

3 În secolul XXI, când poți vedea prin satelit, din Atolul Palmyra, cum strănută un chinez în baie, cum de Armata SUA s-a scremut atâta timp până să ofere un punct de vedere transparent? Păi, semantica este una simplă. Și-au dorit să se creeze o dezbatere pe acest aspect.

Pentru adepții teoriilor precum că anunaki, reptilienii așteaptă să cucerească Terra pot spune doar că nimeni nu neagă existența vreunei forțe extraterestre. În fond, la scala timpului, umanitatea nu e decât un vierme ce poate fi strivit cu ușurință. Administrația de la Casa Albă a avut nevoie de acest moment de îndelungă dezbatere și a obținut.

Pentru cei care contestă utilitatea utilizării așa spuselor baloane de spionaj vă pot spune doar că ele există și oferă informații vitale în jocul militar acutal. Cu toate că există atâția sateliți, aceștia sunt limitați în a oferi anumite tipuri de informații. Un balon de spionaj poate urmări un convoi militar, poate urmări traseul unui înalf ofical al țării analizate, poate intercepta conversațiile telefonice și poate oferi date în timp real despre modul în care o forță își organizează, de exemplu, o bază militară.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite