joi, 23 mai, 2024

Motivul pentru care Viviana Sposub nu dorește să se căsătorească cu George Burcea. ,,O să mai aștept câțiva ani…”

Multă lume este dornică să afle motivul pentru care Viviana Sposub nu dorește să se căsătorească cu George Burcea. Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani și radiază de fericire împreună. Mai mult, Viviana Sposub a renunțat la cariera sa și l-a urmat pe iubitul ei în America, după ce acesta a primit un rol în serialul „Wednesday.” Aceștia au planuri mărețe de viitor și fac furori peste hotare. Viviana Sposub și George Burcea nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public, dar focoasa șatenă nu se gândește deocamdată să îmbrace rochia de mireasă. Iată ce spune aceasta despre problemele din viața de cuplu.

Motivul pentru care Viviana Sposub nu dorește să se căsătorească cu George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc de mai bine de 2 ani o frumoasă poveste de dragoste. După ce a divorțat de Andreea Bălan, George Burcea și-a refăcut viața alături de focoasa șatenă și nu ezită să își declare public iubirea față de aceasta. Relația celor doi a fost criticată încă de la început, însă îndrăgostiții nu au ținut cont de criticile celor din jur și au rămas împreună.

Deși au planuri mărețe de viitor și radiază de fericire ori de câte ori se afișează în lumina reflectoarelor, Viviana Sposub și George Burcea nu doresc deocamdată să facă marele pas. Recent, Viviana Sposub a mărturisit că nu are în plan să îmbrace rochia de mireasă prea curând deoarece vrea să se dedice o perioadă carierei. Aceleași gânduri le are și când vine vorba de copii, vedeta precizând că i-ar schimba complet viața.

,,De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani! Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo.”, a declarat Viviana Sposub.

În prezent, Viviana Sposub și George Burcea fac furori în America și se bucură din plin de succes. La vârsta de 26 de ani, focoasa șatenă se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Cum trec cei doi peste certurile din cuplu

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de mai bine de 2 ani, însă au avut parte de multe provocări în relația lor. Nelipsite sunt și certurile, însă cei doi îndrăgostiți reușesc de fiecare dată să treacă peste momentele tensionate. George Burcea a dezvăluit cine face primul pas spre împăcare și de la ce pornesc discuțiile între ei.

„Ca în orice cuplu, există discuții în contradictoriu. O dată cedez eu, o dată ea, sau de două ori eu, o dată ea. Am reușit să găsim calea de mijloc, încât să conștientizăm ce nu e bine. După o discuție aprinsă, nu lăsăm supărarea să se ducă la nesfârșit. Și acesta poate fi un secret al unei relații reușite. Ok, te cerți, pleci, iei o țigare, o cafea, apoi spui iartă-mă, n-am știut, etc. Cu cât sunt mai calde lucrurile, cel puțin în cazul nostru, cu atât se rezolvă mai repede. Dacă lași în tine, te macină.”, a precizat George Burcea.

Viviana Sposub are doar cuvinte de laudă pentru iubitul ei și recunoaște că este grijuliu și o răsfață ori de câte ori are ocazia.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.”, a declarat focoasa șatenă.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de mai bine de doi ani, dar nu se gândesc deocamdată la căsătorie. Cei doi se dedică profesiei și fac furori peste hotare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite