O celebră creatoare de modă din București a fost prinsă drogată la volan. Ce pedeapsă a primit vedeta

O celebră creatoare de modă din București a fost prinsă drogată la volan. Ana Maria Saragia este anchetată de oamenii legii încă din luna septembrie a anului 2021. Aceasta a fost prinsă de politiști la volanul autoturismului său sub influența substanțelor stupefiante. Iată ce pedeapsă a primit vedeta.

O celebră creatoare de modă din București a fost prinsă drogată la volan

Ana Maria Saragia este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România. Aceasta are o carieră de succes și deține o avere impresionantă. Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, dar și la evenimentele mondene. Ana Maria Saragia a participat și la emisiunea ,,Imperiul Leilor”, încercând să îi impresioneze pe jurați.

Dincolo de celebritate, creatoarea de modă este protagonista unui scandal de amploare în showbiz-ul autohton. Ana Maria Saragia a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise pe 21 septembrie 2021. Tânăra a fost testată de către oamenii legi și a rezultat că aceasta a consumat droguri.

Acum instanța de judecată a decis pedeapsa creatoarei de modă, iar aceasta a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și două luni de muncă în folosul comunități. Judecătorii au decis ca vedeta să se prezinte la Serviciul de Probațiune București pentru a anunța orice deplasare care depășește cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să facă dovada mijloacelor sale de existență.

Ana Maria Saragia nu a dorit să comenteze decizia instanței de judecată și să ofere detalii despre scandalul în care este implicată. Cazul creatoarei de modă este similar cu cel al faimoasei bloggerițe Ana Morodan. Aceasta a fost prinsă beată și drogată la volan, spre uimirea fanilor ei.

Și fiul Clejanilor, Fulgy, are probleme cu legea, acesta fiind de nenumărate ori protagonistul unor scandaluri în lumea mondenă.

Ce spune un apropiat al Anei Morodan despre scandalul în care este implicată

O altă vedetă care se află în centrul unui scandal de amploare este Ana Morodan. Cea cunoscută de public cu numele de ,,Contesa Digitală” a fost prinsă recent la volan sub influența substanțelor interzise. Vedeta este anchetată în prezent de oamenii legii și i-au fost întocmite două dosare penale.

Un prieten de-al celebrei bloggerițe a spus adevărul despre dependența Anei Morodan de alcool și a oferit câteva detalii surprinzătoare despre viața tumultuoasă a vedetei.

„Nu aș fi scris despre Ana Morodan. Nu așa, nu acum, nu aici. Aș fi preferat să îi spun în față că are nevoie de ajutor, ar fi trebuit să fac asta încă de acum 2 ani, când am regăsit-o complet dărâmată emoțional la Iași. M-a întristat foarte tare și atunci, m-a întristat foarte tare și deunăzi, când am primit o înregistrare cu ea, greu de privit, via TikTok.

Dar nu despre mine e vorba, nici despre faptul că Ana Morodan nu mai face parte din cercul meu social. E vorba despre mulți dintre oamenii care susțineau că îi sunt prieteni, care vedeau cum se descompune, care vedeau cum se compromite și alegeau să tacă. Sau, și mai grav, să o desființeze cu o plăcere sadică pe la colțuri.”, a transmis Maurice Munteanu pe Instagram.

Ana Maria Saragia a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și două luni de muncă în folosul comunității după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Creatoarea de modă nu a dorit să vorbească despre scandalul în care este implicată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite