luni, 15 aprilie, 2024

Oana Radu și-a dat în judecată propriul tată și a câștigat procesul. „Nu aș vrea să devin omul care este el…”

Oana Radu a dezvăluit recent motivul pentru care și-a dat în judecată propriul tată și a câștigat procesul. Artista a vorbit în repetate rânduri despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl ei după ce a părăsit-o la o vârstă fragedă. Cântăreața are o carieră de succes în muzică, dar ascunde o poveste de viață dureroasă. Iată ce spune Oana Radu despre suferințele din viața privată.

Oana Radu și-a dat în judecată propriul tată și a câștigat procesul

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista face furori de fiecare dată când apare pe scenă și se bucură din plin de succes în muzică. Vedeta cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Dincolo de lumina reflectoarelor, Oana Radu ascunde un trecut dureros.

Cântăreața a trecut în ultima perioadă prin transformări fizice uluitoare și a slăbit spectaculos. Nu de puține ori aceasta a fost criticată din cauza kilogramelor în plus, însă vedeta a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Extrem de discretă cu viața privată, Oana Radu a ascuns de ochii publicului suferințele sale.

Copilăria artistei a fost extrem de grea și marcată de lipsa tatălui care a părăsit-o pe când era foarte mică. Artista a mărturisit că a avut mereu o relație tensionată cu tatăl ei și nu a dorit mult timp să știe de el. Recent, vedeta a dezvăluit că l-a dat în judecată pe tatăl său și a câștigat procesul.

„Nu aș vrea să devin omul care este el și nu sunt răutăcioasă, dar nu aș vrea să fiu atât de iresponsabilă. O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică. (…)

Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama şi-a dedicat întreaga viaţă mie. Ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine. Este modelul meu în viaţă. O apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el.”, a mărturisit aceasta.

În prezent, Oana Radu se dedică profesiei sale și se bucură din plin de celebritate. Frumoasa cântăreață are doar cuvinte de laudă pentru cea care i-a dat viață și se mândrește cu mama sa. Pe plan personal, artista radiază de fericire alături de soțul ei.

Ce spune vedeta despre suferințele din viața privată

Oana Radu a dezvăluit recent că nu își poate ierta tatăl nici acum pentru că a părăsit-o încă de pe vremea când era bebeluș. Artista a fost crescută de mamă și a rămas marcată de suferințele din copilărie. Vedeta nu a dorit să păstreze legătura cu tatăl ei chiar dacă acesta o mai suna din când în când.

,,Tatăl meu m-a sunat de ziua mea și efectiv nu am putut să îi răspund. Nu am putut, chiar l-am întrebat pe Cătălin ‘bă, ce să fac?’ și a zis ‘bă, nu mă întreba mine, nu te pot influența eu cu așa ceva’. Dar nu am putut! Mi se pare că e un om care nu a vrut să știe niciodată dacă ai ce să mănânci, dacă ai cu ce să te îmbraci. El a venit în viața mea până la vreo șapte ani, când ei au divorțat. A plecat când eu aveam două săptămâni, a venit până la șapte ani la ziua mea, după care mă căuta așa fugitiv.

M-a mai sunat și-n anii trecuți, atunci i-am răspuns la telefon, dar nu simt să-i spun nimic, nu simt să vorbim și nu e că nu l-am iertat, că l-am iertat, dar nu pot. Pur și simplu nu pot! Mi se pare că e cineva care nu reprezintă în viața mea niciun reper sentimental și atunci, dacă nu-l simt ca tată, nu știu ce să zic.”, a precizat cântăreața.

Oana Radu are o relație tensionată cu tatăl ei pe care nu îl poate ierta pentru că a părăsit-o la o vârstă fragedă. Cântăreața a trecut peste momentele grele din plan personal, iar în prezent se bucură de succes în carieră și de aprecierea publicului autohton. Vedeta radiază de fericire și în viața privată alături de soțul ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite