sâmbătă, 30 septembrie, 2023

Un preot susține că a fost în iad, iar demonii puneau melodii de la Rihanna

Mărturii năucitoare ale unui preot care susține că a fost în Iad și care a observat faptul că demonii puneau melodii de la Rihanna. Preotul din SUA susține că a fost în iad și că a văzut lucruri incredibile.

De-a lungul timpului, nu puține au fost mărturisirile făcute de unii oameni care susțin că au fost, ba în iad, ba în Rai.

Experiența preotului care a mers în iad

Un preot din Michigan, SUA, pe numele său Gerald Johnson a mărturisit că a petrecut ceva timp în iad și nu mică i-a fost mirarea că, pe lângă atrocitățile văzute, a observat că demonii puneau melodii de la Rihanna. Preotul și-a deschis un cont de TikTok și a început să explice care a fost experiența sa în iad. Preotul ar fi ajuns în iad în 2016 când a suferit un atac de cord. Acesta le-a mărturisit internauților că după experiența avută, nu i-ar dori nici celui mai mare dușman de-al său să se ducă în iad.

Spiritul meu a părăsit corpul meu fizic și am crezut că sunt în drum spre Rai. Credeam că am făcut atât de mult bine în timpul vieții mele și că am ajutat atât de mulți oameni, dar chiar și așa, am coborât [în Iad]. Am intrat chiar în centrul Pământului. Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris. Îmi trezesc atâtea sentimente dificile când vorbesc despre asta”, descrie experiența preotul din Michigan.

Preotul a mărturisit că a în iad a văzut un bărbat care mergea în patru labe și era cuprins de flăcări, având și lanțuri la gât. Preotul mărturisește că un demon îl ținea de lanț. Johnson le explică internauților că demonii știu că dacă reușesc să îi facă pe oameni să nu creadă în Dumnezeu, îi va birui pe aceștia în iad.

Un preot care a mers în iad povestește că demonii ascultau Rihanna

Interesant este faptul că preotul nu se oprește aici din confesiuni. Preotul care a mers în iad le-a povestit internauților că demonii ascultau… Rihanna. De exemplu, într-o zonă a iadului se cântă muzică, iar melodiile puse de demoni sunt surprinzătoare. Nici mai mult, nici mai puțin, preotul mărturisește că a auzit melodiie precum ”Umbrella” a lui Rihanna și ”Don’t Worry Be Happy” de Bobby McFerrin. El a spus că melodiile erau cântate de un grup de demoni care folosesc cuvintele pentru tortură.

” (…) fiecare cuvânt din fiecare cântec a fost făcut pentru a te tortura pentru faptul că nu te-ai închinat lui Dumnezeu în timp ce ai fost pe Pământ”.

În încheiere, Gerald Johnson precizează şi modul în care a ajuns înapoi pe Pământ. Acesta spune că a vorbit cu Dumnezeu care i-a spus că bărbatul s-a concentrat prostește să-i pedepsească pe oamenii care i-au făcut răui

”Eram supărat pe Dumnezeu pentru că am făcut atât de bine în viața mea și am ajuns în Iad. M-am ridicat din Iad și m-am întors pe Pământ – și Dumnezeu mi-a vorbit: Ai fost supărat în secret pe oamenii care ți-au făcut rău, ai sperat că-i voi pedepsi. Dar, aceștia nu sunt poporul tău, sunt poporul meu. Eu vreau doar să te concentrezi pe sarcina pe care ți-o dau.” a conchis preotul care susține că a fost în iad, conform Jerusalem Post.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite