duminică, 3 martie, 2024

Oana Zăvoranu trage un semnal de alarmă. Vedetei i s-a furat identitatea: ”Este un fake”

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele noastre cele mai dezinvolte, sincere și pline de viață. Prin urmare, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor, au fost o mulțime de oameni care au urmărit-o online.

Mulți internauți abia așteaptă să audă ce are de spus bruneta, dar acum se pare că popularitatea ei i-a adus nu doar aplauze larg răspândite, ci și un strop de invidie.

Oana Zăvoranu trage un semnal de alarmă

La începutul anului vedeta a căzut victimă celor care au încercat să-i fure identitatea pe rețelele de socializare.

Printr-un mesaj postat pe Instagram, Oana Zăvoranu a tras un semnal de alarmă imediat ce și-a dat seama că este urmărită, avertizându-și urmăritorii să nu se lase păcăliți de cei care se ascund în spatele conturilor care îi poartă numele.

Potrivit acesteia, pe TikTok există un cont care nu-i aparține, iar cei din spatele acelui cont au postat poze și videoclipuri preluate de pe contul oficial al vedetei, mințind lumea.

De asemenea, pentru a demonstra că nu a fost ea și că lumea nu ar trebui să creadă ce se postează pe această pagină, Oana Zăvoranu a demonstrat tuturor că ultima ei apariție live a fost în prima zi a anului. Din acest motiv, Querida le cere admiratorilor săi să se dezaboneze de la paginile false care îi fură treptat identitatea, și să-i urmărească doar contul real, pentru că numai acolo găsesc mereu ceva real.

”Nu fac live-uri pe TikTok!!! Nu vă mai lăsați păcăliți de șarlatani!!! Un cont fals preia unele live-uri ale mele de pe Instagram și Facebook și vi le servește ca fiind acum și ale mele. Când voi face live, veți vedea simultan și veți știi de la mine. Dezabonați-vă, vă rog, este un fake! Ultima oară am postat pe 1 ianuarie 2022”, a scris Oana Zăvoranu, pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu este acuzată de şantaj

Vești proaste pentru Oana Zăvoranu. Curtea de Apel București a dat undă verde pentru începerea judecății dosarului în care este acuzată de fapte de șantaj la adresa medicului Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București.

Oana Zăvoranu este acuzată de șantaj după ce l-ar fi obligat pe doctor să semneze o declarație de recunoaștere a unei datorii inexistente la notar, în valoare de 400.000 de euro.

Antena 3 CNN a obţinut și prima reacție a medicului Bogdan Furtună în această decizie.

„Din punctul meu de vedere, am spus de la bun început că am mare încredere în justiția română și că totul va ieși la iveală așa cum trebuie. Și din punctul meu de vedere acum s-a trecut de camera preliminară. De acum încolo urmează adevăratul proces.

Pacienți şi colaboratori și subordonați s-au uitat destul de ciudat la mine post-intervenția doamnei Zăvoranu, dar am mare încredere în justiția română că totul va ieși la iveală”, a spus Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea din București.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite