luni, 24 iunie, 2024

Puya s-a mutat la ţară. Cum arată casa din chirpici pe care a cumpărat-o

Dragoș Gărdescu a început să-şi construiască cariera în domeniul muzical în anul 1996. Puya este cunoscut pentru genurile muzicale interpretate – rap, hip hop şi gangsta rap – în trupă La Familia, dar şi pe cont propriu. Cântăreţul a locuit dintotdeaua în Bucureşti, însă acum la 43 de ani a decis să-şi cumpere o casă de chirpici, la ţară.

Chiar dacă are o situaţie financiară bună, Puya susţine că totul s-a schimbat şi a hotărât să stea departe de agitaţie, cel puţin o perioadă.

Puya a cumpărat o casă din chirpici şi s-a mutat la ţară

Puya s-a născut în Bucureşti şi a copilărit în cartierul Sălăjan. Mai apoi, a decis să investească şi s-a mutat într-o vilă la marginea Bucureştiului. În Pantelimon şi-a construit casa visurilor lui, cu foişor şi piscină, dar se pare că nu a fost îndeajuns pentru el. Ultima achiziţie a sa este o casă la ţară, din lut, într-un loc extrem de liniştit.

„Nevasta mea e din Deva și nu înțelege de ce țin neapărat să stau în același cartier. De ce? Eu zic, mai în glumă mai în serios, că sunt la mine în sat. Am avut o casă la Cernica, am fost cel mai bogat de la țară, că să zic așa, în așa numitele zone rezidențiale. Când m-am întors în cartier, am pupat și bordurile. Și ce crezi? Sălăjanul are gazon mai tare ca orice curte de vilă, gratis!!! Vin unii, îl tund, îl udă, îl replantează. Ce rost are să te chinui?”, a spus Puya, la un moment dat.

Cu toate acestea, lucrurile negative au apărut la scurt timp după ce Puya s-a mutat în lux. Dragoș Gărdescu şi-a dat seama mai apoi ca toţi prietenii săi au plecat şi a rămas singur.

„Lucrul care s-a schimbat este că am rămas singur. Toți prietenii au plecat și, mai nou, Sălăjan este o combinație de Hunedoara, Buzău, Călărași și Craiova. Când vine Crăciunul rămân singur în bloc”, a mai spus artistul hip-hop.

Puya: „Am făcut-o din mândrie națională”

Reamintim faptul că rapperul Puya are trei fete minunate pe care vrea să le înveţe ce înseamnă cu adevărat viața la țară. În prezent, Puya, soţia să Melinda și cele trei fiice locuiesc tot în Sălăjan, dar au început să construiască din acest refugiu la țară un proiect personal. Artistul susține că a achiziționat locuința din mândrie națională.

„Casa este din lut și așa o să rămână. Vreau să le arăt orășenilor și țăranilor veniți pe la oraș că nu tot ce este vechi este și prost și ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiționale, un pic aranjate, te țin 100 de ani și costă foarte puțin în comparație cu noutățile în materie de construcții. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani că să-ți iei 40 mp în București. Poți să stai liniștit la țară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spațiu vrei. Am făcut-o din mândrie națională, dacă vrei”, a conchis Puya.

Astfel, Puya se arată extrem de fericit de casa din chirpici pe care a cumpărat-o.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite