luni, 24 iunie, 2024

Liviu Vârciu a ajuns cu fața umflată în Maldive. Ce s-a întâmplat?

Cunoscutul Liviu Vârciu i-a luat prin surprindere pe fani după ce a apărut cu fața umflată, în vacanța din Maldive. Prezentatorul TV le-a spus fanilor ce s-a întâmplat.

La capitolul apariții şocante putem trece și apariția Georgianei Lobonț ce a apărut în mai multe poze postate din vacanță cu unele vânătăi. Asta după ce în presă a apărut ideea că Georgiana Lobonț divorțează.

Liviu Vârciu cu fața umflată în Maldive

Liviu Vârziu se afla în vacanță în Maldive. Alături de Anda Călin, cei doi se relaxează pe celebra insulă, dar vacanța nu a fost lipsită de peripeții, cel puțin pentru Liviu Vârciu care s-a trezit cu fața umflată. Așadar, prezentatorul le-a spus fanilor că s-a trezit cu fața umflată și nici nu poate să-și facă poze alături de parteneră. Vârciu a făcut și o glumă spunând că s-ar putea să se transforme într-un chinez:

”Dacă erați îngrijorați să fiți, că nu m-am desumflat prea mult… Și am impresia că acum încep să mă umflu și mai tare. Cică suntem în Maldive, umflat la ochi… Nu o să pot să fac nicio poză. Ori m-a bătut doamna (n.r. Anda Călin), eu am simțit ceva aseară. Începe să se și înnegrească (…). M-am trezit frumos, gata mă, nu mai e așa rău. E mai rău!. Cineva mă bate, clar. Mă duc la cabinetul medical ori am. Eu am văzut mulți chinezi pe aicea și poate ne transformăm toți. Mai am un pic și aia e.”, a dezvăluit Liviu Vârciu pe rețelele de socializare

Ulterior, prezentatorul TV a ținut să lămurească sursa feței umflate. Acesta a arătat că, din cauza căldurii din Maldive a dat drumul la aerul condiționat şi s-a băgat la somn, în jurul orei 24.00. Deși l-a setat să se oprească după jumătate de oră, acest lucru nu s-a întâmplat. Partenera lui s-a trezit în jurul orei 5.00 şi a observat că aerul este incă funcțional. Ulterior, când s-a trezit la ora 08.00, prezentatorul a fost șocat să observe că are toată fața umflată.

Georgiana Lobonț, o altă apariție şocantă pe rețelele de socializare

La capitolul apariții şocante putem trece și apariția recentă a Georgianei Lobonț. Vedetă a publicat mai multe poze din vacanță, iar fanii s-au îngrijorat. În poze se putea observa faptul că femeia are mai multe vânătăi pe corp. Fanii și-au făcut numeroase scenarii, printre care și o agresiune domestică.

”La ce vânătăi are pe picior și pe braț… / Dar de ce ai atât de multe vânătăi?”, sunt o parte din mesajele pe care fanii le-au scris în secțiunea de comentarii.

Totuși, Lobonț nu a confirmat și nici nu a infirmat acest lucru. Pozele fusese puse la doar câteva zile după ce soțul ei le-a spus jurnaliștilor că a decis să divorțeze de soție. Cuplul este căsătorit de câțiva ani și are doi copii.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite