vineri, 14 iunie, 2024

Radu Bucura și Paula Seling nu își mai vorbesc de când au divorțat. Care a fost motivul despărțirii celor doi

Radu Bucura și Paula Seling nu își mai vorbesc de când au divorțat. Frumoasa artistă a pus punct căsniciei sale de mulți ani, iar vestea divorțului i-a șocat pe mulți. Cântăreața nu a dorit să se afle că mariajul ei s-a încheiat, însă prietenii cuplului au confirmat separarea definitivă. Radu Bucura și Paula Seling evită să vorbească despre trecutul lor și problemele din căsnicie. Iată care a fost motivul despărțirii celor doi.

Radu Bucura și Paula Seling nu își mai vorbesc de când au divorțat

Radu Bucura și Paula Seling au format unul dintre cele mai longevive cupluri din România. Deși au trăit o frumoasă poveste de dragoste, cei doi au decis să divorțeze în mare secret. Vestea că mariajul lor s-a încheiat i-a surprins pe mulți. Artista nu a dorit să se afle că s-a despărțit de soțul ei. Cu toate acestea, unul dintre prietenii artistei a confirmat divorțul dintre Radu Bucura și Paula Seling, dezvăluind din ce motiv au divorțat.

,,Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Din mărturisirile prietenilor cuplului, Radu Bucura și Paula Seling nu își mai vorbesc și evită să ofere prea multe detalii despre problemele lor din căsnicia eșuată. Mai mult, fostul soț al cântăreței a recunoscut că nu se mai ocupa de mult timp de proiectele artistice ale partenerei sale de viață.

„Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura.

Paula Seling și fostul soț nu au copii împreună, deși și-au dorit foarte mult să devină părinți. În prezent, cântăreața se dedică proiectelor sale artistice și publicului care o îndrăgește atât de mult. La vârsta de 43 de ani, artista se bucură din plin de celebritate și de succes în carieră.

Ce spune celebra artistă despre fostul partener de viață

Povestea de dragoste dintre Radu Bucura și Paula Seling a început încă de pe vremea când cei doi erau adolescenți. Artista a recunoscut că îi trimitea scrisori lui Radu Bucura, iar câțiva ani au avut o relație la distanță. După nouă ani s-au reîntâlnit și au decis să se căsătorească.

„Aveam 16 ani, ne-am cunoscut la Năvodari şi am păstrat o poză cu el în ghiozdan. Îi scriam scrisori la care nu prea răspundea. La 18 ani am făcut autostopul pentru el. Tot nu a răspuns. M-a sunat după nouă ani. Apoi, o săptămână şi jumătate mai târziu, ne-am căsătorit.”, a precizat artista.

Radu Bucura și Paula Seling au divorțat în mare secret și nu își mai vorbesc după ce au decis să pună punct căsniciei lor de mulți ani. Artista se ocupă în prezent de proiectele sale și se bucură de un succes impresionant în muzică.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.