luni, 25 septembrie, 2023

Ramona Bădescu arată spectaculos la vârsta de 54 de ani. Cum reușește vedeta să se mențină în formă

Ramona Bădescu arată spectaculos la vârsta de 54 de ani. Actrița face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene și se bucură din plin de succes. Vedeta are o carieră impresionantă, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Ramona Bădescu se mândrește cu o siluetă fără cusur și nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Iată cum reușește vedeta să se mențină în formă.

Ramona Bădescu arată spectaculos la vârsta de 54 de ani

Ramona Bădescu este una dintre cele mai apreciate actrițe și curtate femei din lumea mondenă. Vedeta a făcut furori încă de la primele apariții în showbiz-ul autohton și a cucerit inimile multora. Artista are o carieră de succes și este extrem de apreciată de public, dar și de colegii de breaslă. Ramona Bădescu se bucură de celebritate și peste hotare, unde are un număr impresionant de admiratori.

Ramona Bădescu se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta se mândrește cu o siluetă perfectă la vârsta de 54 de ani. Dincolo de celebritate, îndrăgita actriță se declară o femeie împlinită în viața privată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Fabio Cali, iar de când a devenit mamă radiază de fericire.

Ramona Bădescu are un băiețel superb și își mai dorește pe viitor încă un copil. Aceasta reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie. Artista arată spectaculos și nu se abate de la câteva reguli care o ajută să se mențină în formă. Vedeta a dezvăluit recent care sunt secretele ei de înfrumusețare.

,,Secretul meu este munca, copilașul meu cel mic care mă ține în formă, este viața care curge prin venele mele cu putere. (…) Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc.”, a precizat artista.

În prezent, Ramona Bădescu se dedică vieții de familiei, dar nu neglijează cariera. Aceasta radiază de fericire și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional. O altă vedetă care arată spectaculos la vârsta de 43 de ani este Lili Sandu. Vedeta nu ezită să își surprindă fanii din mediul online cu fotografii în ipostaze provocatoare.

Ce spune vedeta despre intervențiile estetice

Ramona Bădescu este o prezență răvășitoare în lumea mondenă. Frumoasa actriță se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage multe priviri de fiecare de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Vedeta este adepta unui stil de viață sănătos și a tratamentelor de înfrumusețare naturale. Recent, Ramona Bădescu a dezvăluit cum se menține în formă și care sunt intervențiile estetice la care apelează periodic.

„Doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent.

Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 54 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani.”, a declarat actrița.

Ramona Bădescu își ascunde vârsta și face furori de fiecare dată când apare la tv sau la evenimentele mondene. Actrița are o carieră de succes, iar în viața privată radiază de fericire alături de copil și de bărbatul care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.