duminică, 3 martie, 2024

Ce spune Carmen Şerban despre faptul că ar avea un copil. Artista a recunoscut tot

Carmen Şerban a luat atitudine după apariția unor informații în presă potrivit cărora ar avea un copil, pe care îl ține ascuns. Aceasta este deranjată pentru faptul că celebritatea i-a adus mulți dușmani care lansează tot felul de zvonuri mincinoase. Carmen Șerban crede că cei care lansează astfel de zvonuri o fac pentru a câștiga bani de pe urma ei.

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste, cariera ei întinzându-se pe două decenii. Dar celebritatea i-a adus şi mulţi duşmani, mulţi dintre ei lansând zvonuri care devin ştiri şi se răspândesc rapid în mediul online. Artista este de părere că răspândirea acestui tip de informaţii nu poate fi decât apanajul unor „oameni fără caracter și ieftini”.

Carmen Şerban, despre faptul că ar avea un copil

S-a spus şi s-a scris despre Carmen Şerban că ar avea un copil pe care l-ar ţine ascuns, dar şi că ar fi murit. Acum, artista îi pune la punct pe cei care au răspândit astfel de informaţii false care i-ar fi întristat pe fani.

„Informațiile false nu sunt de folos nimănui, iar cei care fac asta cu bună știință, sunt oameni fără caracter și ieftini. Postările acestea, bazate pe minciuni senzaționale și publicate sub un titlu de senzațional, sunt făcute intenționat în scopul de a se incasa bani de pe urma vizualizărilor… și se fac bani mulți, de ordinul a mii de euro, când o postare merge foarte bine. Nu doar de pe urma vizionărilor pe YouTube sau TikTok se fac bani… acum și Facebook-ul generează venituri financiare prin programul Meta”, a mărturisit Carmen Șerban.

Artista susține că fanii ei sunt afectați de informațiile false. De-a lungul timpului, despre Carmen s-a zvonit că ar avea un copil, dar şi că ar fi murit.

Carmen Şerban copil
Minciunile scrise despre ea au provocat multă supărare familiei

„S-a scris despre mine, de nenumărate ori, ba că am murit, ba că am un copil și că îl ascund… și multe altele. Nu am murit și nu am copii. Anumite invenții scrise cu nesimțire au provocat multă supărare familiei mele, în special părinților și nepoților mei. Aceia care scriu și publică minciuni defăimătoare aduc jignire și prejudiciu de imagine în familia celui despre care se scrie”, a explicat artista pentru aceeaşi sursă.

Artista a fost diagnosticată cu cancer

În urmă cu aproape un deceniu, Carmen Şerban a fost diagnosticată cu cancer. Medicii nu i-au dat prea multe speranţe, ba chiar i-au recomandat să se îndrepte spre biserică. În primă fază, cântăreaţa a fost foarte indignată de recomandare, crezând cu tărie că acest lucru nu o va ajuta.

„Acum mulți ani am fost depistată cu cancer. Medicii care m-au depistat m-au trimis la biserică. Și eu în gând i-am înjurat. Am zis: «Ce mă trimit la biserica când îmi pot lua banii și să mă vindece». Doar că ei știau că nu mă pot vindeca și că lucrarea cea mare este a lui Dumnezeu. Ei doar m-au monitorizat și m-au îndrumat. Și m-au reevaluat până au adus tumoarea la zero prin credință”, a mai spus Carmen Șerban.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.