vineri, 14 iunie, 2024

Români pe litoralul grecesc: S-au dus cu un Mercedes de 100 de mii de euro în Thassos și au făcut grătar pe balcon!

O familie de români susține că a avut parte de un concediu de neuitat în celebra insulă grecească Thassos. Aceasta a fost deranjată de câțiva români care s-au dus cu un Mercedes de 100 de mii de euro în Thassos și au făcut grătar pe balcon.

S-au dus cu un Mercedes de 100 de mii de euro în Thassos și au făcut grătar pe balcon!

O familie formată din doi adulți și doi copii și-a rezervat vacanța din timp și erau nerăbdători să petreacă 7 nopți în una dintre cele mai îndrăgite locații din Grecia.

Bărbatul a scris pe un grup dedicat vacanțelor în Thassos că, per ansamblu toate au fost bune și frumoase, dar au existat două aspecte mai puțin plăcute.

”Cazarea foarte bună, camera spațioasă, bucătărioară, curățenie făcută zilnic, schimbat așternuturi și prosoape la 3 zile. Hârtie igienică și săpun la discreție”, susține bărbatul.

În plus, acesta a povestit și despre câțiva români care s-au apucat să facă grătar pe balcon.

„M-au deranjat două aspecte minore la această cazare: 1.Cabina de duș extrem de mică, nu am văzut niciodată așa ceva. Nu puteai face nicio mișcare înăuntru, nici vorbă să te poți spăla pe tot corpul; 2. Balcoanele foarte apropiate, în cel alăturat nouă erau niște basarabeni care, nu o să va vină să credeți, dar au venit cu grătarul de acasă și îl încingeau pe balcon, mai făceau o ceafă de porc, o pulpă de pui. Anul viitor o să vin și eu pregătit cu 50 de mici congelați și vreo 20 de cefe + 2 baxuri de bere Noroc la 3 litri, să chefuiesc și eu pe balcon la pensiune în Thassos. Boxă JBL am deja”, a mai spus bărbatul.

Bărbatul a mai spus în comentarii că cei în cauză aveau un ML (n.r. – model SUV Mercedes Benz) de 100.000 de euro.

Ce cred românii despre vacanțele pe insula Thassos

Unii români care au mers în vacanță pe insula Thassos fie nu s-au informat suficient în prealabil, fie pur și simplu au omis recomandările altor turiști în privința acestui loc. Un turist român a fost profund dezamăgit de ceea ce a găsit, dar și de drumul pe care îl parcursese până la destinație.

„Într-adevăr, Grecia este minunată, iar insula Thassos pentru mine este preferată. Sunt foarte multe locuri frumoase nici nu avem timp să le vedem pe toate. Știu că fiecare cu gustul lui, dar atâta este de lăudată Marble Beach, am văzut chiar comentarii că se ajunge ușor acolo. Dar, măi oameni, cu ce ajungeți voi la Marble Beach? Cu avionul? Nu am văzut niciun comentariu că drumul ăla este neasfaltat, plin de hîrtoape și durează 30 min cițiva km. Ne-a hurducăit de ne-a rupt oasele!”, a scris bărbatul pe Forum Thassos.

O persoană i-a sugerat ca data viitoare să ia drumul dinspre Limenas, dacă se decide să mai meargă pe viitor și nu vrea probleme. Deși acesta este un drum forestier, este unul destul de ușor de parcurs dacă se merge încet și cu grijă. Aceasta a adăugat că Plaja Saliara este mai degrabă „pentru o baie, poze și cam atât”. În schimb, i-a fost recomandată Porto Vathy, care se află la doar câteva sute de metri de plaja vizitată de bărbat, deoarece este perfectă „pentru stat la plajă, papa și băutură”.

Altcineva, în schimb, a avut o experiență la fel de nefericită ca cel care a inițiat postarea și îi împărtășește opinia.

Acum, o familie de români a fost deranjată de câțiva români care s-au dus cu un Mercedes de 100 de mii de euro în Thassos și au făcut grătar pe balcon.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite