luni, 20 mai, 2024

O turistă arată cum a fost păcălită pe o plajă din Costinești! Câți lei a plătit pentru 2 șezlonguri

Românii se bucură de ultimele zile de vară și iau cu asalt litoralul românesc. Mulți dintre cei care au decis să facă în acest an o vizită la Marea Neagră au rămas cu un gust amar și cel mai probabil anul viitor se vor gândi de două ori înainte să aleagă destinația de vacanță. O turistă arată cum a fost păcălită pe o plajă din Costinești. Aceasta a povestit cât a scos din buzunar pentru două șezlonguri.

O turistă arată cum a fost păcălită pe o plajă din Costinești

Oana, o turistă pe litoralul românesc, s-a arătat revoltată de prețurile de pe litoralul românesc. Ajunsă la Costinești, aceasta a vrut să se bucure alături de partenerul său de câteva ore de plajă, așa că au decis să închirieze două șezlonguri. Când au văzut cât au avut de plătit au rămas fără cuvinte.

În teorie, prețul unui șezlong era de 60 de lei, așa că turista se aștepta să plătească 120 de lei. Însă, a avut parte de o surpriză atunci când a primit bonul, căci totalul era de 180 de lei.

Când a văzut cât are de plătit, Oana a cerut câteva explicații, asta pentru că deși închiriase două șezlonguri pe bonul fiscal erau trecut trei. Tânără a primit o explicație ce a lăsat-o cu gura căscată. Se pare că pe plângă cele două șezlonguri turista a trebuit să plătească atât umbrela cât și măsuța ce le însoțeau. Iar pentru că aceste două obiecte nu puteau să fie taxate separat pe bon s-a trecut încă un șezlong, ajungându-se la un total de 180 de lei.

„Fiți atenți! Am cerut două șezlonguri, dar mi s-au luat bani pentru trei șezlonguri, pentru că nu au putut taxa măsuța și umbrela. Dacă eu stau pe două șezlonguri, de ce să-mi taxezi trei? Că nu ai cum să-mi taxezi masa și umbrela?”, a povestit Oana.

După ce a văzut numai cât o costă câteva ore de plajă, turista a tras o concluzie clară. În următorii ani numai cei mai bogați dintre români își vor permite să își petreacă vacanța pe litoralul românesc.

„Peste cinci ani, pe litoralul românesc mai vin doar bogații”, a conchis Oana, care a fost păcălită pe o plajă din Costinești.

O turistă din București a rămas șocată de condițiile de cazare din Grecia

O femeie din București care a închiriat o casă de vacanță, a rămas șocată de condițiile de cazare din Grecia. Turista a reclamat situația pe pagina de Facebook Forum Grecia. Venită în Koutsoupia cu gândul de a se relaxa, Valentina a avut un șoc atunci când a descoperit că vacanța pe care o plănuise minuțios cu ceva timp înainte i-a fost dată complet peste cap. Ea a postat nenumărate poze în care pot fi observate saltelele mucegăite și paturile nespălate, întreg spațiul de cazare fiind practic neigienizat și impropriu pentru locuit.

Femeia a menționat că rezervarea a fost făcută pe platforma Airbnb și a cerut sfaturi internauților legat de o modalitate prin care și-ar putea recupera banii plătiți.

„Am închiriat prin Airbnb o casă în Koutsoupia, în poze arată bine dar când am ajuns a căzut cerul pe noi, unde pot face reclamație? Copii mei dorm pe saltea gonflabilă adusă de acasă. Vă rog să mă ajutați, unde să reclam? Vreau măcar jumătate din bani să pot plăti o altă cazare. Mulțumesc”, este postarea făcută de Marin Valentina pe pagina de Facebook Forum Grecia.

Acum, o turistă arată cum a fost păcălită pe o plajă din Costinești.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.