duminică, 3 martie, 2024

Romica Jurca ascunde o poveste de viață impresionantă. Cum se înțelege îndrăgita prezentatoare cu cei doi copii ai săi

Romica Jurca ascunde o poveste de viață impresionantă. Cea mai longevivă prezentatoare meteo din România are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta este extrem de discretă când vine vorba de planul personal și își ține familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu cum se înțelege îndrăgita prezentatoare cu cei doi copii ai săi.

Romica Jurca ascunde o poveste de viață impresionantă

Romica Jurca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din România. Aceasta a cucerit publicul de la primele apariții la pupitrul știrilor, iar în prezent se mândrește cu cariera sa de succes. Vedeta a ajuns pentru prima dată la tv în anul 1987, când a primit propunerea de a prezenta știrile la TVR. De atunci, Romica Jurca s-a remarcat în televiziune și a rămas un etalon pentru colegii de breaslă.

Romica Jurca este un model de profesionalism și dedicare la vârsta sa, fiind cea mai apreciată prezentatoare meteo de la noi din țară. Știrista are un mare regret în prezent, și anume că tot mai greu se găsesc persoane care să fie pasionate de televiziune și dornice să își facă meseria cu pasiune și devotament.

,,Şi eu aş avea mai multă încredere într-un om de specialitate decât într-un amator. Toţi prezentatorii au informaţiile de la Administraţia Naţională de Meteorologie, numai că unii vor să pară mai deştepţi decât sunt şi se aventurează în explicaţii de 2 lei, iar titlurile care apar pe micul ecran de multe ori nu au legătură cu prognoza, te iau de cap, te bulversează… Şi atunci străduieşte-te, meteorologule, să convingi că de fapt este doar o gogoriţă menită să atragă atenţia!”, a declarat celebra prezentatoare.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Romica Jurca este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Știrista are doi copii superbi de care este tare mândră, însă vorbește destul de rar despre relația pe care o are cu aceștia.

Ce spune celebra prezentatoare despre cei doi copii ai săi

Romica Jurca are o fată și un băiat, ambii cu o carieră de succes în televiziune. Fiul ei, Mihai Jurca, i-a călcat pe urme și prezintă rubrica meteo la Antena 1, iar fiica vedetei, Simona Jurca, lucrează tot în mass-media. Romica Jurca se mândrește cu cei doi copii ai săi și se declară o femeie împlinită.

Mihai Jurca are doar cuvinte de laudă pentru mama sa celebră. Prezentatorul a vorbit recent despre relația pe care o are cu cea care i-a dat viață și a recunoscut că sunt momente în care are nevoie de îndrumările mamei sale când vine vorba de planul profesional.

„Ambii părinți sunt (ori au fost, în cazul tatălui meu) modele de urmat în viață. Mi-au transmis, înainte de toate, să fiu om. Să fiu bine-crescut, să fiu modest, să mă gândesc și la cei de lângă mine. Că restul vine pe parcurs. (…) Mi se întâmplă des s-o sun ca s-o mai întreb lucruri legate de vreme, mai ales când au loc schimbări, când începe să plouă mai tare, să ningă, atunci când vine canicula etc. Sunt lucruri pe care eu, care nu sunt de specialitate, le observ mai greu.”, a precizat Mihai Jurca.

Romica Jurca are o carieră de succes în televiziune și se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Celebra prezentatoare meteo se declară o femeie împlinită și în viața privată și se mândrește cu cei doi copii ai săi, care i-au călcat pe urme. Dincolo de lumina reflectoarelor, Romica Jurca este discretă când vine vorba de familia sa pe care o ține departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite