duminică, 21 iulie, 2024

Schimbări radicale făcute de Lavinia Petrea înainte de Crăciun. „Era un lucru pe care ni-l doream foarte mult și a devenit realitate”

Îndrăgita prezentatoare TV Lavinia Petrea și-a făcut un cadou bine meritat înainte de sărbători. Vedeta de la pupitrul știrilor a reușit să își împlinească un vis. Lavinia și-a cumpărat recent o casă, în care urmează să se mute alături de familie.

Lavinia Petrea este una dintre ştiristele care vin zi de zi cu informaţii proaspete, de la pupitrul Pro TV. Și totuși primul ei job a fost într-un cabinet notarial, unde se ocupa de redactarea actelor semnate de notar. Astfel, deoarece visa să ajungă reporter de teren, și-a depus un CV-ul chiar la Pro TV şi nu a trecut mult timp până când a fost chemată la un interviu. Astfel, până în 2012 a fost reporter de teren, după care a avansat şi a înlocuit-o pe Andreea Liptak, colega lui Mihai Dedu, la ştirile matinale.

Schimbări radicale făcute de Lavinia Petrea înainte de Crăciun. Vedeta se mută în casă nouă

Lavinia Petrea urmează să se mute în casă nouă, înainte de Crăciun, alături de cei trei copii și de soțul ei.

„Pentru noi va fi un Crăciun în primul rând special, pe care sper să îl petrecem în noua noastră casă. În această perioadă vom fi în toiul mutărilor și cu siguranță de Crăciun ne vom dori să fim, pentru prima dată, în noua noastră casă. Era un lucru pe care ni-l doream foarte mult și a devenit realitate. Lipsa de spațiu a fost primul motiv, primul criteriu, pentru că acum copiii împart o singură cameră, este puțin mai mare, le-am cedat dormitorul nostru și ne-am mutat noi în dormitorul mic, dar Mathias are deja nevoie de intimitate, are nevoie de locul lui și aveam nevoie de o schimbare în sensul acesta”, a mai mărturisit vedeta, potrivit impact.ro.

Ce a și determinat-o pe vedetă să se mute

Faptul că avea nevoie de mai mult spațiu a fost motivul principal pentru care Lavinia a decis să se mute într-o nouă locuință. Vedeta simțea nevoia de mai multă intimitate pentru copiii ei care până acum împărțeau aceeași cameră.

„Vor putea avea fiecare camera lui, însă fetele își doresc să rămână în continuare împreună. Matias va avea camera lui. Avem la dispoziție o cameră în care Karin se va putea muta în ea oricând își va dori. O să avem și o curte, dar destul de mică. Deși ne-am mutat la casă, nu-mi doream un spațiu foarte mare, ci un spațiu foarte bine organizat, să corespundă nevoilor noastre, mie îmi place așa mai cozy”, a adăugat prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Lavinia Petrea urmează să se mute în casă nouă, înainte de Crăciun, alături de cei trei copii și de soțul ei.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.