joi, 23 mai, 2024

Silviu Biriș a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie. De ce a vrut îndrăgitul actor să se facă preot

Silviu Biriș a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie. Celebrul artist are o carieră de succes, însă pe plan personal a avut parte de multe momente grele. Silviu Biriș a încercat mereu să își țină viața privată departe de ochii curioșilor și este extrem de discret când vine vorba de suferințele din plan personal. Iată de ce a vrut îndrăgitul actor să se facă preot.

Silviu Biriș a trecut printr-un divorț dureros și a fost la un pas de depresie

Silviu Biriș este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră impresionantă și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artistul se bucură din plin de aprecierea colegilor de breaslă și se declară împlinit pe plan profesional. Dincolo de celebritate, Silviu Biriș a trecut prin momente extrem de grele în viața privată.

Actorul a suferit enorm după ce a divorțat de fosta soție și a fost la un pas să renunțe la actorie. În acea perioadă grea, Silviu Biriș și-a găsit refugiul în credință și rugăciune, iar după câțiva ani a dorit să se facă preot și chiar a absolvit cursurile Facultății de Teologie.

,,Facultatea asta a fost doar pentru sufletul meu, pentru înțelegerea unor lucruri care mi s-au întâmplat. Am o legătură destul de strânsă cu instituția bisericii, cu Patriarhia. (…) Dacă aș avea mintea de acum, știu că o să sune rău, dar nu mă mai făceam actor. Mă făceam agricultor sau preot. Aș fi ales o profesie care să nu mă facă să sufăr pe plan personal, să ajung să nu mai știu cine sunt, de fapt.”, a precizat îndrăgitul actor.

Silviu Biriș și-a refăcut viața după divorț, iar în prezent se dedică profesiei sale artistice și publicului care îl îndrăgește atât de mult. Actorul a trecut peste suferințele din viața privată și se bucură din plin de viață.

De momente grele pe plan amoros a avut parte și actorul Bebe Cotimanis. Acesta a trecut prin două căsnicii eșuate, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de colega lui de breaslă, Iulia Dumitru.

Ce spune faimosul actor despre perioada în care a vrut să se facă preot

Silviu Biriș a reușit să își păstreze optimismul și energia debordantă în pofida momentelor grele din plan personal. După ce a divorțat de fosta soție, Irina Cornișteanu, actorul a vrut să se facă preot. Artistul a dezvăluit că rugăciunea l-a ajutat să depășească cele mai grele momente din viața sa și să își găsească liniștea.

,,Am ajuns să fac teologie în urma unui accident. A fost un accident, un moment care a trecut, mulțumesc lui Dumnezeu, un moment pe care l-am considerat o înfrângere, dar nu a fost așa. Nu era un moment de viață și moarte, poate moarte sufletească. Poți să fii într-o relație, dacă tot ați întrebat, otrăvită, dacă tot zic unii, poți să-ți pierzi sufletul. (…) Cred că cel mai mare dar pe care l-am primit de câțiva ani încoace a fost chemarea lui Dumnezeu. (…)

Ca mulți alții, am făcut greșeli mari în viață. Au fost momente când am simțit că sunt la pământ, am simțit nevoia de a fi mângâiat, să fiu iubit, cred că atunci am început să mă apropii de biserică.”, a declarat acesta.

Silviu Biriș a trecut peste peste momentele grele din viața sa și are o relație foarte bună cu copii săi, chiar dacă s-a despărțit de soție. Artistul cucerește și în prezent publicul cu talentul său actoricesc și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Silviu Biriș este extrem de discret când vine vorba de viața privată și își ține planul personal departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite