Soluția care curăță tigaia de grăsime și prăjeală. Se prepară foarte ușor, din ingrediente banale

De cele mai multe ori, soluția care ne scoate din impas și curăță tigaia de urmele de grăsime și prăjeală e mai simplă decât bănuiam. Așadar, nu ar trebui să pierdem timpul folosind metode complicate și tot felul de chimicale. Puteți obține un amestec deosebit de eficient, folosind câteva ingrediente naturale care sunt la îndemâna tuturor.

Nimănui nu-i face plăcere să curețe vasele în care a gătit, mai ales dacă a prăjit sau a copt diverse preparate. Și aceasta deoarece tigăile, pline de grăsime de la prăjeală și de resturi de alimente arse, sunt greu de curățat. Nu mai spunem că dacă nu le speli imediat după ce ai gătit, vei ave mari bătăi de cap. Și totuși, există anumite metode care te ajută să le cureți eficient.

Soluția care curăță tigaia de grăsime și prăjeală

Este greu de crezut că tigăile ori ceaunele cu pete de arsură foarte vechi pot arăta că noi. E bine de știut că nu va trebui să vă intoxicați mâinile cu diferite produse chimice și nici să le respirați mirosul. Rețeta prezentată în continuare este foarte simplă și conține doar ingrediente naturale! Unde mai pui că rezultatul vă va surprinde plăcut!

Pentru a obține această soluție aveți nevoie de 2 linguri de apă oxigenată 3%, jumătate de ceașcă de bicarbonat de sodiu și o linguriță de soluție pentru spălarea vaselor. Combinați toate ingredientele indicate mai sus și amestecați-le până la omogenizarea completă. Dacă este necesar, mai adăugați puțină apă oxigenată.

Pentru a curăța vasele pline de pete dificile trebuie doar să aplicați această soluție pe suprafețele murdare. Lăsați-o să acționeze pe parcursul a 10-15 minute. Apoi, folosind o perie aspră, frecați tigaia cu soluția respectivă. La sfârșit nu trebuie decât să spălați vasele respective sub jetul de apă caldă. Totuși, țineți minte faptul că această procedură trebuie realizată folosind mănuși. Dacă respectați acești pași, vasele vor arăta ca noi!

Pe aceeași temă

Cele mai citite