miercuri, 29 mai, 2024

Soția lui Mihai Rait este o prezență discretă în lumea mondenă. Cum a cunoscut-o celebrul actor pe femeia care i-a cucerit definitiv inima

Soția lui Mihai Rait este o prezență discretă în lumea mondenă. Aceasta apare de puține ori în lumina reflectoarelor, dar face furori alături de partenerul ei de viață pe rețelele de socializare. Cei doi nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre, spre încântarea publicului autohton. Dacă pe Mihai Rait îl cunoaște toată lumea, acesta interpretându-l pe Dorel din serialul ,,Las Fierbinți”, puțini sunt cei care știu cine este frumoasa lui soție, Ana. Iată cum a cunoscut-o celebrul actor pe femeia care i-a cucerit definitiv inima.

Soția lui Mihai Rait este o prezență discretă în lumea mondenă

Mihai Rait este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta are o carieră artistică de succes, remarcându-se nu doar în muzică, ci și în actorie. Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, actorul care dă viață personajului Dorel din serialul de comedie ,,Las Fierbinți” se declară un bărbat împlinit în viața privată.

Actorul are o căsnicie fericită și se bucură din plin de rolul de tătic. Deși între Mihai Rait și soția sa este o diferență de vârstă de 14 ani, acest lucru nu i-a împiedicat pe cei doi să își întemeieze o familie. Mai mult, aceștia nu au ținut cont de criticile celor din jur și radiază de fericire. Artistul a oferit recent câteva detalii inedite din viața de cuplu, dezvăluind totodată motivul pentru care soția sa nu dorește să apară la tv.

„Nu ne-am pus niciodată problema diferenței de vârstă. Prejudecăți există ca la toată lumea când e vorba despre diferența de vârstă și nu înțeleg de când a devenit tinerețea unei femei un dezavantaj. Câteodată, oamenii pun tinerețea pe aceeași treaptă cu lipsa de experiență de viață și nu cred că e corect. Nu trebuie să fii bătrân ca să fii deștept și educat. (…)

A fost și este alegerea ei să nu iasă în față și da, mă susține 100% și mă înțelege, și îmi suportă toate capriciile, ca să zic așa, și îi mulțumesc pentru răbdarea pe care o are cu mine, pentru că, chiar dacă nu pare, sunt o persoană dificilă în unele momente.”, a declarat actorul.

La vârsta de 42 de ani, Mihai Rait are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Artistul se declară un bărbat împlinit alături de soția sa și de copil.

Ce spune carismaticul actor despre partenera lui de viață

Mihai Rait are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție, Ana. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017, iar de atunci sunt de nedespărțit. Povestea lor de dragoste a început într-un mod atipic, iar cererea în căsătorie a fost una cu totul inedită. Artistul a dezvăluit recent cum a cerut-o de nevastă Ana după doar 3 luni de relație, dar și cum s-au cunoscut cei doi.

„Ne-am cunoscut la un spectacol de-al meu, de stand-up comedy. Eram vecini de blocuri, ne-am văzut la un spectacol, ne-am plăcut şi aşa s-a născut povestea noastră de dragoste, care s-a finalizat cu o căsătorie. Suntem finii lui Bobo, Mihai Bobonete, cu care mă ştiu din copilărie. (…) La trei luni am cerut-o. Cam la sfârșitul primei săptămâni i-am spus că o iubesc. Ea s-a speriat puțin când am cerut-o.

Lucrurile au evoluat rapid pentru că ne iubim foarte mult, și de aici totul a devenit ușor. Am cerut-o pe 4 iulie 2016 și am făcut-o în momentul în care ea se încălța, noi pregătindu-ne să ieșim din casă, să mergem la finala unui concurs de talente, unde eu susțineam un spectacol de improvizație, în calitate de invitat. Știu, vă așteptați la ceva mai siropos, dar așa mi-a venit mie atunci, chiar nu puteam să mai aștept până seara, în ziua aia luasem și inelul și eram nerăbdător să o cer.”, a precizat actorul.

Soția lui Mihai Rait evită să se afișeze în lumina reflectoarelor și preferă să se dedice familiei sale frumoase de care este tare mândră. Aceasta are o căsnicie fericită alături de actorul Mihai Rait și se bucură din plin de rolul de mămică.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.