Theo Rose, pictorial cu burtica la vedere. Cum arată artista în luna a șasea de sarcină

Theo Rose și-a surprins fanii cu un pictorial cu burtica la vedere. Frumoasa artistă în vârstă de 25 de ani așteaptă cu nerăbdare să își țină bebelușul în brațe și radiază de fericire alături de partenerul ei de viață, Anghel Damian. Recent, Theo Rose a postat un video pe TikTok cu burtica de gravidă la vedere, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Iată cum arată artista în luna a șasea de sarcină.

Theo Rose, pictorial cu burtica la vedere

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Artista s-a remarcat și în actorie, iar rolul pe care îl joacă în ,,Clanul” a cucerit publicul.

Dincolo de realizările deosebite pe plan profesional, Theo Rose se declară o femeie împlinită în viața privată. Aceasta este însărcinată și va avea un copil cu faimosul regizor Anghel Damian. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă au avut parte și de replici dure din partea unora.

Theo Rose este mai fericită ca oricând și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă pentru prima oară. Artista a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii și un filmuleț în care apare cu burtica la vedere. Cântăreața a dezvăluit că se bucură de această perioadă de sarcină și a mărturisit cât de mult s-a schimbat de când a aflat că va avea un copil.

,,Sarcina asta a fost minune pentru mine, am scăpat de stres și anxietăți. Mi se pare mult să zic cât m-am îngrășat pentru că eu în primul trimestru mai degrabă am slăbit fiindcă am avut grețuri. Plecând de la o greutate de 45 de kilograme, acum nu mai m-am cântărit de vreo două săptămâni, dar estimez că aș avea 55 de kilograme.Nu m-am omorât cu mâncatul, dar este normal să iei greutate. După ce nasc mi-aș dori să rămân la 55 de kilograme. Mi se pare, în sfârșit, că arăt și eu ca om, am și eu obraji.”, a declarat artista.

De viața de familie se bucură din plin și colega ei de breaslă, actrița Cătălina Grama. Jojo reușește de minune să îmbine profesia cu viața de acasă și se declară o femeie împlinită. Și Sebastian Filcea radiază de fericire de când este tată și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soția sa.

Ce spune vedeta despre retragerea sa din serialul în care a jucat

Theo Rose mai are două luni până va aduce pe lume un copil, așa că a decis să se retragă de la filmările serialului ,,Clanul.” Artista a transmis un mesaj emoționant colegilor săi de breaslă și le-a mulțumit pentru susținerea lor. Vedeta este încrezătoare că va reveni în lumina reflectoarelor la scurt timp după naștere și are planuri mari pentru luna august a acestui an.

,,A trecut repede timpul, sunt în aproape luna a șaptea de sarcină și mai am două luni și nasc. Din august mă întorc la filmări, cu copilul după mine. Am terminat sezonul doi! Dacă primul sezon nu știu cum a trecut, că am fost căpiată, ziua filmam, noaptea cântam, ce putea să se întâmple în sezonul doi, ca să îl întreacă pe primul? Că sezonul trei nu o să mă gândesc, dacă așa funcționează lucrurile e grav. Doamne, începutul de sezon cu începutul de sarcină în același timp, cu grețurile, cu hormonii, nervii pe mine cât casa, m-am aricit, după care m-am liniștit brusc.”, a precizat aceasta.

Theo Rose așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Artista este în a șasea lună de sarcină și radiază de fericire. Theo Rose și Anghel Damian vor deveni în curând părinți pentru prima oară.

Pe aceeași temă

Cele mai citite