miercuri, 1 mai, 2024

Victor Slav își răsfață iubita și se declară un bărbat împlinit. Cum se înțelege acesta cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu

Victor Slav își răsfață iubita și se declară un bărbat împlinit. Acesta are o carieră de succes în modă și televiziune și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a refăcut viața alături de Selina, femeia care i-a cucerit inima. Fostul prezentator tv se bucură din plin de rolul de tătic și se mândrește cu fetița sa pe care o are împreună cu Bianca Drăgușanu. Iată cum se înțelege Victor Slav cu fosta lui soție.

Victor Slav își răsfață iubita și se declară un bărbat împlinit

Victor Slav are o carieră de succes și se bucură din plin de celebritate. Acesta face furori de fiecare dată când apare la tv, pe podium sau la evenimentele mondene. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cochetat cu modellingul, dar și cu televiziunea, fiind prezentator de emisiuni, dar și de știri. De ceva vreme, Victor Slav este o prezență discretă în showbiz-ul autohton, preferând să își țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Fostul prezentator al rubricii meteo de la Pro Tv a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu cu care are o fetiță superbă, pe micuța Sofia Natalia. După divorț, Victor Slav a rămas în relații bune cu fosta soție de dragul copilului lor.

Victor Slav și-a refăcut viața alături de Selina, actuala lui iubită, și se declară un bărbat împlinit. Acesta nu ezită să se afișeze în ipostaze tandre în spațiul public alături de femeia care i-a cucerit inima. Fostul prezentator nu exlude ca pe viitor să ajungă din nou în fața altarului.

,,Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. (…) Nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei. Nu spun niciodată niciodată!”, a declarat acesta.

Un alt prezentator celebru care se bucură din plin de viața de familie este Răzvan Fodor. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru frumoasa lui soție și radiază de fericire de când este tată. Și îndrăgitul actor Alex Bogdan își răsfață iubita mereu și are planuri de căsătorie.

Ce spune fostul prezentator despre mama fiicei sale, Bianca Drăgușanu

Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu, cu care are o fetiță, pe Sofia, dar a rămas în relații bune cu celebra blondină. Cei doi se dedică micuței și încearcă să petreacă împreună cât mai mult timp. Deși are un program încărcat și și-a refăcut viața alături de noua iubită, Siena, Victor Slav reușește de minune să îmbine profesia cu rolul de tată. Recent, fostul prezentator a dezvăluit cum se înțelege cu fosta lui soție.

,,Acum toate discuțiile noastre sunt strict legate de copil și atât. Ne intersectăm doar când sunt probleme sau discuții despre copil, nu avem foarte multe lucruri de discutat ca să iasă ceva contradictoriu. Orice om se maturizează, timpul trece constructiv și în evoluție.”, a declarat acesta.

Victor Slav se bucură din plin de celebritate și radiază de fericire alături de actuala parteneră de viață, Siena. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani și au planuri mărețe de viitor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite