A fost amenințată că va fi scoasă din echipă dacă mai pozează sexy! Răspunsul ei i-a lăsat mască pe toți! – GALERIE FOTO

Publicat:

Una dintre cele mai frumoase jucătoare de volei din lume, Kayla Simmons, a fost amenințată de către oficialii clubului unde joacă, Marshall University Athletics, că va fi scoasă din echipă dacă mai pozează sexy. Răspunsul fetei a fost că nu va renunța la modelling, iar decizia ei s-a dovedit a fi una foarte bună dacă ținem cont că are aproape de 1 milion de urmăritori pe Instagram și contarcte semnate cu mai multe reviste din lume.

Kayla Simmons sexy

A fost amenințată că va fi scoasă din echipă dacă mai pozează sexy!

Kayla Simmons, în vârstă de 27 de ani, este considerată una dintre cele mai sexy voleibaliste americane. Superba blondă a decis când avea vârsta de 24 de ani să renunțe la sportul de performanță. Puțini știu că decizia a venit din cauza multitudinii de poze sexy postate pe Instagram. Atunci, oficialii clubului pentru care evolua, Marshall University Athletics, i-au cerut să șteargă anumite imagini considerate mult prea sexy.

Cum a răspuns Kayla Simmons? Simplu, a abandonat sportul și a continuat cariera de modelling. Decizia se pare că a fost mai mult de benefică pentru ea și pentru fanii ei, fiind considerată de mulți cea mai sexy voleibalistă din lume.

Kayla Simmons sexy

Kayla Simmons a ajusn în prezent la aproape 1 milion de urmăritori pe Instagram și a apărut în prestigioasa revistă Maxim, din Australia. Cei care sunt familiarizați cu Instagram știu că platforma a produs și transformat mulți oameni simpli în modele și / sau influenți. Fosta jucătoare de volei feminin Kayla Simmons nu face excepție.

Originară din Gainesville, Florida, Kayla a absolvit Universitatea Marshall din Virginia de Vest, unde a jucat timp de 3 ani, în perioada 2014-2017, alături de nume mari ale voleiului feminin american.

Acum, de când a ales să plece de la echipa Marshall University Athletics, renunțând la volei, Kayla și-a petrecut cea mai mare parte a timpului în Los Angeles. Aici, sexy blondina a reușit să-și construiască brandul și conținutul, fiind model pentru Instagram și pe site-urile ei „Behave Agency”.

Profilul ei a crescut odată cu conținutul incendiar postat pe site-urile și platforma ei.

Kayla Simmons sexy

Îngrijorată de poluarea din oceane

Așa cum era de așteptat, mulți fani au votat-o pe Kayla cea mai sexy vedetă de volei din lume și „cea mai tare fată de pe Instagram”.

Având un bust generos, Kayla nu se ferește să pozeze topless pe rețelele sociale pentru armata ei de urmăritori loiali.

Kayla Simmons sexy

În plus, Kayla Simmons, care se mândrește foarte tare că a apărut în Maxim Australia, obișnuiește să posteze și mesaje care nu au neapărat legătură cu lumea modelling-ului. Astfel, într-o postare recentă, Kayla s-a declarat foarte îngrijorată de poluarea din oceane. Frumoasa blondină este convinsă că poluarea este una dintre cele mai mari probleme ale omenirii.

„Oceanele noastre sunt amenințate de poluare, supraexploatare și schimbări climatice. Oceanul acoperă 70% din planeta noastră, dar doar 8% este protejat. Trebuie să ne mobilizăm și să facem eforturi să le păstrăm curate”, a scris într-o postare Kayla Simmons, care a trecut de mult peste problema legată de faptul că a fost amenințată că va fi scoasă din echipă dacă mai pozează sexy.

Kayla Simmons sexy

Pe aceeași temă

Cele mai citite