Ana-Maria Barnoschi, dezvăluiri neașteptate despre nuntă și copii. ,,Visez la acest moment încă de când eram mică…”

Ana-Maria Barnoschi a făcut recent dezvăluiri neașteptate despre nuntă și copii. Celebra asistentă tv radiază de fericire alături de logodnicul ei, Vlad Bălău. Cei doi au planuri de căsătorie și radiază de fericire împreună. Recent, Ana-Maria Barnoschi a oferit câteva detalii despre cum va fi fastuosul eveniment, mărturisind totodată cum a cucerit-o partenerul ei de viață.

Ana-Maria Barnoschi, dezvăluiri neașteptate despre nuntă și copii

Ana-Maria Barnoschi este una dintre cele mai apreciate asistente tv. Focoasa șatenă face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate. Vedeta este extrem de activă și pe rețelele de socializare, unde își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Ana-Maria Barnoschi este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să ascundă de ochii curioșilor suferințele din dragoste. Îndrăgita asistentă tv a reușit cu greu să treacă peste dezamăgirile din plan amoros și a fost la un pas de depresie după ce a fost înșelată de fostul iubit.

Ana-Maria Barnoschi și-a refăcut viața și radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit inima și a cerut-o în căsătorie. Logodnicul vedetei, Vlad Bălău, este un prosper om de afaceri, dar preferă să se afișeze cât mai rar la evenimentele mondene. Frumoasa asistentă tv are planuri mărețe de viitor împreună cu partenerul ei și este pregătită ca în viitor să devină mamă.

,,Cred că vom avea două evenimente, unul dedicat cununiei civile și altul celei religioase, în zile diferite. Cununia civilă va fi, probabil, un eveniment mai restrâns, iar cea religioasă va fi un eveniment mai mare, pentru că avem mulți prieteni și eu, și el. Cununia religioasă este foarte importantă și nu am făcut acest pas până acum, pentru că eu cred că este un eveniment care trebuie să aibă loc o dată în viață. (…)

Sunt foarte pregătită, încă îmi doresc o fetiță. Vlad își dorește trei copii. Am crezut tot timpul că acest lucru se va întâmpla când o să vrea Dumnezeu, însă am discutat împreună acest lucru. Eu țin foarte mult ca lucrurile să se întâmple într-o ordine firească, să fie întâi nunta și apoi copilul, chiar dacă acest lucru, astăzi, este irelevant.”, a precizat vedeta.

Și celebra actriță Lili Sandu se bucură din plin de viața de familie alături de partenerul ei de viață, Silviu Țolu. Chiar dacă aceștia nu au făcut marele pas până acum, cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton.

Cum a fost cerută în căsătorie frumoasa vedetă

Ana-Maria Barnoschi se declară o femeie împlinită și radiază de fericire alături de logodnicul ei, Vlad. Aceștia au planuri mărețe și doresc să își întemeieze o familie frumoasă. Celebra asistentă tv a trecut peste eșecurile amoroase din trecut, iar acum este mai pregătită ca oricând pentru rolul de soție și mamă. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei după aproape doi ani de relație, pe când se aflau într-o vacanță în Santorini.

„Cererea a avut loc în Santorini, în vacanță, el a ales un moment în care să fim doar noi doi. Știa că îmi doresc ceva intim, fără agitație și așa a fost. Era ultimul lucru la care mă așteptam din vacanță, chiar nu mă gândeam deloc că urmează un asemenea moment, dar cred că asta a mai dat un plus de farmec cererii.

A fost ceva cu încărcătură uriașă, el era foarte emoționat, eu la fel! Mai ales că nu mă așteptam! A fost totul ca la carte, s-a așezat în genunchi și m-a cerut.”, a declarat aceasta.

Ana-Maria Barnoschi se bucură de succes în carieră, iar în viața privată radiază de fericire alături de logodnicul ei. Cei doi au planuri de căsătorie și își doresc să devină părinți în viitorul apropiat. Ana-Maria Barnoschi și iubitul ei sunt extrem de discreți când vine vorba de planul personal, dar fac furori de fiecare dată când apar în lumina reflectoarelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite