luni, 24 iunie, 2024

Ce spune celebra artistă Chindriș Carmen despre căsătorie și copii. „Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta…”

Multă lume este dornică să afle ce spune celebra artistă Chindriș Carmen despre căsătorie și copii. Îndrăgita cântăreață are o carieră de succes în muzică și este extrem de apreciată de publicul autohton. La vârsta de 32 de ani, aceasta se declară o femeie împlinită și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Dincolo de celebritate, Carmen Chindriș este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta își ține planul personal departe de ochii curioșilor și oferă puține detalii despre trecutul ei amoros. Iată ce spune frumoasa artistă despre provocările din carieră și viața privată.

Ce spune celebra artistă Chindriș Carmen despre căsătorie și copii

Carmen Chindriș este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. De ceva vreme artista colaborează cu Taraful Rutenilor și cucerește publicul autohton de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Vedeta a participat recent la celebrul show de televiziune ,,Te cunosc de undeva” și a adus zâmbete pe chipul tuturor cu personajele sale savuroase.

Dincolo de celebritate și de realizările deosebite din plan profesional, Chindriș Carmen este extrem de discretă când vine vorba de viața sa amoroasă. Artista nu s-a căsătorit până acum și nici nu s-a afișat la evenimentele mondene la brațul vreunui bărbat. Cântăreața este rezervată în declarații în ceea ce privește planul personal. Mai mult, aceasta nu a dorit să spună dacă are sau nu un iubit.

Carmen Chindriș a dezvăluit recent de ce nu a îmbrăcat până acum rochia de mireasă, dar mai ales de ce își ține planul personal departe de ochii curioșilor.

„Un om când se mărită sau se însoară i se întâmplă nu caută, nu fuge să caute. Stă și așteaptă. (…) Prefer să nu vorbim despre lucrul ăsta, pentru că nu mi se pare relevant deloc. Noi toți vrem să ne prezentăm ca artiști. Asta e munca noastră, asta facem și nu are rost. Nu e ceva interesant de povestit. (…) Dacă va fi și voi simți eu să zic o chestie, o să zic, dar așa nu… nu am nimic interesant de zis.”, a declarat aceasta.

O altă artistă discretă când vine vorba de viața privată este Irina Rimes. Puțini sunt cei care știu că frumoasa cântăreață a trecut printr-un divorț dureros pe vremea când avea doar 23 de ani. Și celebra artistă Paula Seling s-a despărțit recent de soțul ei după o căsnicie de mulți ani.

Detalii inedite din viața privată a vedetei

Carmen Chindriș este o prezență discretă în showbiz-ul autohton. Frumoasa cântăreață se bucură din plin de succes, însă este rezervată în declarații când vine vorba de viața privată. Artista a vorbit de puține ori despre omul din spatele celebrității sau despre familia sa de care este tare mândră.

„Îmi place arta cel mai mult, muzica în primul rând. Îmi place să creez sau să-mi accesorizez ținutele de scenă lucrând manual, cusutul, dar și activitățile sportive și relaxante, fotbal, pescuit. (…) Noi suntem șase frați, eu sunt mezina familiei. ai am patru surori și încă un frate. Una dintre surorile mele a fost și ea profesoară de muzică. Mai am o soră care e tot în domeniul artei. Restul nu sunt cu arta, dar sunt talentați toți, că sunt îndemânatici.”, a declarat aceasta.

La vârsta de 32 de ani, Carmen Chindriș are o carieră de succes și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Artista cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Dincolo de celebritate, cântăreața este discretă și își ține viața privată departe de ochii curioșilor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite