luni, 24 iunie, 2024

Cine este actorul celebru care i-a spus lui Dan Negru că este „un zgârcit.” Care este cel mai mare regret al îndrăgitului om de televiziune

Multă lume este dornică să afle cine este actorul celebru care i-a spus lui Dan Negru că este „un zgârcit.” Faimosul prezentator are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciat de publicul autohton. Dan Negru a recunoscut că de-a lungul timpului a fost ținta glumelor colegilor de breaslă deoarece este chibzuit când vine vorba de bani.

Dincolo de lumina reflectoarelor, acesta este discret când vine vorba de viața privată. Dan Negru are o familie frumoasă de care este tare mândru și o ține cât mai departe de ochii cuiroșilor. Puțini sunt cei ce știu care este cel mai mare regret al îndrăgitului om de televiziune.

Cine este actorul celebru care i-a spus lui Dan Negru că este „un zgârcit”

Dan Negru este unul dintre cei mai apreciați prezentatori din România. Acesta are o carieră impresionantă în televiziune și cucerește publicul de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. De-a lungul timpului, s-a spus că Dan Negru deține o avere uluitoare și afaceri de succes. Mai mult, prezentatorul a primit și porecla de zgârcit. Puțini sunt cei care știu cine i-a pus această etichetă și se amuza de chibzuința sa când era vorba de bani. Dan Negru a mărturisit că regretatul actor Jean Constantin a fost cel care l-a numit „un zgârcit” pentru prima dată și de atunci i-a rămas porecla.

„Eram ținta lui preferată pe motiv de zgârcenie și dacă stau bine să mă gândesc, el a început să mă pună pe hartă ca zgârcit. La restaurant, anunța chelnerii să-mi ia comandă separat, că eu iau și pentru acasă pentru că nu plăteam. Admirabil actor, cu roluri memorabile.”, a declarat prezentatorul tv.

Dan Negru a vorbit și despre câștigurile sale financiare obținute de-a lungul timpului, dezvăluind totodată că a investit mulți bani în imobiliare.

„Termenul <bogat> are grade diferite de comparație, dar nu sunt ipocrit ca să spun ca nu am câștigat din televiziune. Lumea televiziunii ar fi lipsită de relevanță dacă un prezentator care de 25 de ani prezintă producţii ce au fost mereu în topul audienţelor ar spune că nu a câștigat de pe urma acestor performanțe. (…)

Am învățat din familie că agoniseala financiară poate să dispară într-o noapte, pe ai mei, pe toti, şi pe bunici, şi pe părinți, din partea ambelor familii, i-au arestat comuniştii într-o noapte şi i-au deportat în Bărăgan timp de 5 ani tocmai pentru că erau înstăriți. Le-au confiscat tot. Din investițiile lor de atunci eu puteam să trăiesc liniştit, dar ele au dispărut într-o noapte. Mi-a fost o bună lecție pe care am auzit-o mereu în casă, încă de mic.”, a precizat faimosul om de televiziune.

La vârsta de 51 de ani, Dan Negru are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândru. Prezentatorul are o căsnicie fericită de mulți ani și doi copii superbi. Pe Facebook artistul nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii de familie, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Ce spune prezentatorul despre provocările din carieră

Dan Negru face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și cucerește publicul cu energia sa debordantă. Acesta are o carieră de succes în televiziune și este apreciat de colegii de breaslă. Deși are în palmares realizări profesionale deosebite, Dan Negru trăiește un mare regret după atâția ani de televiziune și este revoltat de faptul că nu se mai pune accent pe profesionalism și corectitudine.

,,Televiziunea nu mai are forța pe care o avea cândva, dar nici nu cred că va dispărea ușor. Își va găsi drumul ca alternativă la online. Dar nu cred că aș mai lua-o de la capăt. Azi n-aș mai avea nicio șansă, pentru că televiziunea se face pe pile și pe găști. De asta a ajuns în stadiul ăsta de degradare, pentru că totul e pe găști.

Eu am avut șansa unor producători de geniu, ca Valeriu Lazarov sau Titus Munteanu, deloc dornici să construiască găști. Azi, oricât de lipsit de talent ai fi, dacă ești în gașca potrivită, poți să faci televiziune. N-aș avea nicio șansă azi, dacă aș lua-o de la capăt. Nici eu, nici Esca, nici Andi Moisescu, nici alții.”, a mărturisit acesta.

Dan Negru se declară un bărbat împlinit în carieră, iar în viața privată radiază de fericire alături de soție și de copii. Prezentatorul se bucură din plin de succes și este apreciat de publicul autohton.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite