miercuri, 24 iulie, 2024

Crispy la cuptor cu fulgi de porumb. Înlocuitorul perfect pentru fast-food

Toată lumea adoră crispy la cuptor cu fulgi de porumb. Un piept de pui suculent și crocant, pane, făcut acasă, este înlocuitorul perfect pentru fast-food. Fulgii de porumb fac un pane excelentă pentru pui, mult mai bună și mai interesantă decât pesmetul.

Nuggets de pui în fulgi de porumb sunt suculente și moi în interior și crocante și prăjite la exterior. Cea mai tare combinație este faptul că într-adevăr poți obține piept de pui crocant și suculent în același timp. Cu siguranță, pieptul de pui cu fulgi de porumb va fi pe placul și celor mai pretențioși gurmanzi. Frumusețea acestui fel de mâncare este că nu se prăjește la tigaie, ci se coace la cuptor, astfel încât nu există exces de grăsime. Acest file este deosebit de delicios dacă este servit cu un sos de baie pe bază de smântână sau cremă de brânză.

Crispy la cuptor cu fulgi de porumb. Cea mai simplă rețetă

Pentru a pregăti acest delicios fel de mâncare vei avea nevoie de file de pui în cantitate de 2 bucăți, făină de grâu aproximativ o cană și 150 ml de apă. De asemenea, vei avea nevoie și de un ou alături de 4 linguri de fulgi de porumb. Pentru condimentat poți folosi paprika macinată, ardei roșu iute, piper negru măcinat, sare de plante medicinale și ulei vegetal.

Procesul de gătire începe prin a spală bine pieptul de pui. Acest pas este important și nu trebuie omis niciodată. Nu este indicat să pregătești o mâncare folosind carne de pui fără să speli carnea. După care aceasta trebuie uscată, se îndepărtează toate membranele și nervurile cu un cuțit ascuțit.

Pentru a pregăti amestecul pentru piept de pui pane se combină făina, oul și apa într-un castron și se amestecă bine până se obține o consistență omogenă. Pentru a obține acel gust ca la restaurant, se adaugă ardeiul iute și dulce măcinat, sarea din plante și piperul negru. După care tot amestecul obținut trebuie omogenizat. Fulgii de porumb se toarnă într-o pungă și se rostogolesc cu ajutorul unui rulou astfel încât aceștia să se rupă în aproximativ 3-4 părți.

Cu ce pot fi serviți bucățile de pui crispy? Combinația perfectă

Înmuiați bucățile de file de pui în aluatul lichid și apoi tăvăliți-le în fulgii de porumb. Ulterior, pe o tavă pregătită în prealabil, toate bucățile de pui se aranjează frumos și se pun la copt. Aceștia trebuie să stea în cuptor până când devin delicios de aurii.

Când sunt coapte, puneți bucățile de pui crispy pe un prosop de hârtie pentru a permite scurgerea excesului de ulei. Excesul de ulei se formează atunci când bucățile de carne au absorbit prea multă apă. De asemenea, dacă gospodinele adaugă prea mult ulei în tavă, combinația dintre sos și ulei expusă la căldură crește cantitatea de lichid eliberată.

Un crispy la cuptor cu fulgi de porumb casă pot fi serviți cu sosul preferat alături de cartofi prăjiți sau gratinați. Multe gospodine pregătesc acest fel de mâncare atunci când copii lor au pofte de a mânca fast-food. Cu siguranță, acesta nu este unul dintre cele mai sănătoase feluri de mâncare, dar cu siguranță nu conține atât de multe substanțe dăunătoare.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite