miercuri, 17 aprilie, 2024

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor forma un cuplu într-un nou proiect de televiziune. Ce spun cei doi despre suferințele prin care au trecut după ce s-au despărțit

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor forma un cuplu într-un nou proiect de televiziune. Îndrăgiții artiști au trăit o frumoasă poveste de iubire mulți ani, însă au decis să se despartă. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și-au refăcut viața, însă păstrează legătura și colaborează profesional. Nu de puține ori aceștia au fost văzuți împreună la evenimentele mondene. Iată ce spun cei doi despre suferințele prin care au trecut după ce s-au despărțit.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman vor forma un cuplu într-un nou proiect de televiziune

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o frumoasă poveste de dragoste mulți ani și nu ezitau să își declare public iubirea. Vestea că cei doi se despart i-a șocat pe mulți, care îi considerau pe aceștia cuplul perfect. Deși fiecare și-a refăcut viața, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații bune și colaborează pe plan pofesional. Aceștia vor prezenta împreună o emisiune alături de soția lui Cabral și așteaptă cu nerăbdare să surprindă publicul care îi îndrăgește atât de mult.

„Abia aştept să dăm startul lungilor discuţii la cafea! De fapt, la cafele! Pentru că îi invităm pe telespectatorii noştri să îşi bea cafeaua alături de noi, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 17:30. Că doar nu se numeşte degeaba emisiunea Happy Café.”, a declarat Cristina Ciobănașu.

La rândul său, Vlad Gherman este încântat de noul proiect pe care îl are împreună cu fosta lui iubită.

„Împreună, ne propunem să vă facem după-amiezile mai frumoase, cu discuţii interesante, pe subiecte importante şi extrem de necesare! Extrem de necesare pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi fericită. Adică pentru o viaţă cât mai Happy!”, a declarat actorul.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se înțeleg de minune chiar dacă relația lor de dragoste s-a încheiat. Cei doi radiază de fericire și au doar cuvinte de laudă pentru actualii parteneri de viață. Actorul formează în prezent un cuplu cu Oana Moșneagu, colega lui de breaslă.

Ce spune îndrăgita actriță despre fostul ei iubit

Cristina Ciobănașu are o relație foarte bună cu fostul ei iubit, Vlad Gherman, și continuă să îl susțină pe acesta în carieră. Mai mult, cei doi colaborează profesional și au rămas prieteni. Recent, actrița a oferit câteva detalii inedite despre fostul iubit și povestea de dragoste pe care au trăit-o mulți ani.

„Dragostea adevărată nu înseamnă să trăiești lângă o persoană până la adânci bătrâneți. (…) Să trăiești fiecare clipă că și cum ar fi ultima. Noi am făcut asta! Mai mult decât atât iubirea adevărată înseamnă să ai curajul să iei o astfel de decizie atunci când simți că alegerea de a rămâne într-o relație în care nu te mai regăsești ar fi un compromis care nu aduce nimic bun. Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni.”, a precizat actrița.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au rămas în relații bune după ce s-au despărțit și colaborează pe plan profesional. Cei doi vor prezenta împreună o emisiune tv care va debuta pe marile ecrane în luna ianuarie a anului viitor.

Pe aceeași temă

Distribuie:

Cele mai citite